Access Points

Reply
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎09-01-2008

RAP not rebooting after provision

After provisioning an AP65 as a RAP it does not reboot. I get the following error in the logs
Dec 6 17:24:34 cli: PAPI_Send: To: 7f000001:8372 Type:0x4 Timed out.
Dec 6 20:42:19 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:42:19 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:44:29 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:44:29 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:44:29 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:44:29 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:44:29 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:44:29 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:44:29 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:44:30 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:44:30 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:44:30 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:44:30 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:44:30 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:44:30 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:44:30 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:44:30 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:44:30 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:44:31 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:44:31 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:47:13 webui: PAPI_Send: To: 0a604920:8223 Type:0x4 Timed out.
Dec 6 20:47:13 webui: USER: Error Executing the Command
Dec 6 20:47:13 webui: Did not get a reply from the application...
Dec 6 20:47:30 webui: PAPI_Send: To: 0a604920:8223 Type:0x4 Timed out.
Dec 6 20:47:30 webui: USER: Error Executing the Command
Dec 6 20:47:30 webui: Did not get a reply from the application...
Dec 6 20:47:58 webui: PAPI_Send: To: 0a604920:8223 Type:0x4 Timed out.
Dec 6 20:47:58 webui: USER: Error Executing the Command
Dec 6 20:47:58 webui: Did not get a reply from the application...
Dec 6 20:55:50 webui: PAPI_Send: To: 0a604920:8223 Type:0x4 Timed out.
Dec 6 20:55:50 webui: USER: Error Executing the Command
Dec 6 20:55:50 webui: Did not get a reply from the application...
Guru Elite
Posts: 20,760
Registered: ‎03-29-2007

System Log


After provisioning an AP65 as a RAP it does not reboot. I get the following error in the logs
Dec 6 17:24:34 cli: PAPI_Send: To: 7f000001:8372 Type:0x4 Timed out.
Dec 6 20:42:19 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:42:19 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:44:29 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:44:29 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:44:29 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:44:29 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:44:29 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:44:29 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:44:29 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:44:30 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:44:30 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:44:30 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:44:30 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:44:30 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:44:30 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:44:30 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:44:30 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:44:30 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:44:31 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:44:31 webui: USER:admin@10.96.77.7 COMMAND: -- command executed successfully
Dec 6 20:47:13 webui: PAPI_Send: To: 0a604920:8223 Type:0x4 Timed out.
Dec 6 20:47:13 webui: USER: Error Executing the Command
Dec 6 20:47:13 webui: Did not get a reply from the application...
Dec 6 20:47:30 webui: PAPI_Send: To: 0a604920:8223 Type:0x4 Timed out.
Dec 6 20:47:30 webui: USER: Error Executing the Command
Dec 6 20:47:30 webui: Did not get a reply from the application...
Dec 6 20:47:58 webui: PAPI_Send: To: 0a604920:8223 Type:0x4 Timed out.
Dec 6 20:47:58 webui: USER: Error Executing the Command
Dec 6 20:47:58 webui: Did not get a reply from the application...
Dec 6 20:55:50 webui: PAPI_Send: To: 0a604920:8223 Type:0x4 Timed out.
Dec 6 20:55:50 webui: USER: Error Executing the Command
Dec 6 20:55:50 webui: Did not get a reply from the application...




Amede,

Do a "show log system 50" to see if the AP is indeed rebooting.


Colin Joseph
Aruba Customer Engineering

Looking for an Answer? Search the Community Knowledge Base Here: Community Knowledge Base

Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: