Aruba Instant & Cloud Wi-Fi

Reply
Super Contributor II
Posts: 429
Registered: ‎01-19-2011

IAP DG

How can I configure a default gateway for the IAP on the CLI (from the console)?

MVP
Posts: 561
Registered: ‎11-28-2011

Re: IAP DG

Not tried it, but on my IAP, it would seem to be...

 

ip-address <address> <mask> <gateway> <dns-svr> <domain>

 

You do it at the hash prompt, not in configure mode. Should apply to interface br0 when done?

 

Kudos appreciated, but I'm not hunting! (ACMX 104)
Super Contributor II
Posts: 354
Registered: ‎09-26-2012

Re: IAP DG

Please see if its helpful

 

00.png

Thanks & Regards
Syed Murad Ali
ACMP ACMA CCNA
Super Contributor II
Posts: 429
Registered: ‎01-19-2011

Re: IAP DG

Thanks,

   I didnt know you HAD to put all the info in. I now need to point it to a controller to convert it - fingers crossed this can be done from the CLI.

MVP
Posts: 561
Registered: ‎11-28-2011

Re: IAP DG

Make sure the reg domain on the controller is the same as the IAP before doing that. And the controller needs to be 6.1.4 or later.

 

The command to do it is...

 

convert-aos-ap <CAP or RAP normally here> <controller-ip>

Kudos appreciated, but I'm not hunting! (ACMX 104)
Super Contributor II
Posts: 429
Registered: ‎01-19-2011

Re: IAP DG

Thanks,

Managed to get this part from the documentation and its all worked - thanks for the helpful replies.

Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: