Aruba Instant & Cloud Wi-Fi

Reply
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎03-17-2017

No Instant clients in Airwave

Hi, I'm deploynig AirWave 8.2.3.1 as monitoring system for two vendor wifi deployment. I've connected Juniper WLC controllers with about 500 of AP's (read-only mode) and is't woring fine. Now I'm connecting IAP's 103 and I'm able to manage it, but I do not see IAP client's in AirWave - IAP and VC always shows 0 clients. Any help where to start debuging?

Regards

Guru Elite
Posts: 21,023
Registered: ‎03-29-2007

Re: No Instant clients in Airwave

What method did you use to join the APs to Airwave?



Colin Joseph
Aruba Customer Engineering

Looking for an Answer? Search the Community Knowledge Base Here: Community Knowledge Base

New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎03-17-2017

Re: No Instant clients in Airwave

Aruba Activate provisioning rule. Then I'm moving the AP to different folder manually to distinguish VC and IAP itself. But the issue is also for manual AW provisioning.

 

Aruba Employee
Posts: 320
Registered: ‎02-19-2015

Re: No Instant clients in Airwave

Are you seeing client information for controller based APs in Airwave?

 

Does Prefer AMON vs SNMP Polling is enabled in AMP Setup > General page>Additional Service section? If it set to disable can you enable and check the status.

 

Could you share the APs/Devcies>montior page of the VCs if data still not updating after enabling setting.

 

Regards,

Pavan

If my post address your query, give kudos:)

New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎03-17-2017

Re: No Instant clients in Airwave

I've enabled Prefer AMON, but it's still not collecting clients stats. Does Instant support AMON anyway?

I've added fesh IAP just for test, and behaviour is the same - does not show iap clients. Clients are reported from Juniper WLC.

Regards

MVP
Posts: 371
Registered: ‎07-26-2011

Re: No Instant clients in Airwave

[ Edited ]

Sorry! Ignore this :) Was already asked..

ACMA, ACMP
If my post addresses your query, give kudos:)
Aruba Employee
Posts: 320
Registered: ‎02-19-2015

Re: No Instant clients in Airwave

We need to check swarm debug or IGC logs in Airwave to debug the issue.

 

If you are OK, try restart all the Airwave services once and check the status.

Command to restart services

#rd

Airwave will take couple of mintues for all services to comeup during that time, GUI is not accessible.

 

If issue still persist after restarting the serivces, please open TAC ticket.

 

Regards,

Pavan

Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: