Aruba Instant & Cloud Wi-Fi

Reply
Occasional Contributor II
Posts: 22
Registered: ‎09-03-2013

Not seeing an IAP connect to device.arubanetworks.com

I'm playing with Activate and  trying to automate conversion of an IAP to a RAP.   I see the IAP boot and query for the NTP pool and then query for device.arubanetworks.com (which resolves).   I don't ever see any connection attempts (looking at the upstream firewall).   I can look at the log on the IAP and see it says something to the affect of "can't make connection to device.arubanetworks.com:443".

Ideas?

Guru Elite
Posts: 20,018
Registered: ‎03-29-2007

Re: Not seeing an IAP connect to device.arubanetworks.com

What version onf instant is it running?

Colin Joseph
Aruba Customer Engineering

Looking for an Answer? Search the Community Knowledge Base Here: Community Knowledge Base

Validated Reference Design Guides : http://community.arubanetworks.com/t5/Validated-Reference-Design/tkb-p/Aruba-VRDs
MVP
Posts: 4,023
Registered: ‎07-20-2011

Re: Not seeing an IAP connect to device.arubanetworks.com

What version of IAP are you using ?

Make sure it is the latest GA version or the latest ER version , there's an issue with a cert if you are running an older version
Thank you

Victor Fabian
Lead Mobility Engineer @ Integration Partners
AMFX | ACMX | ACDX | ACCX | CWAP | CWDP | CWNA
Occasional Contributor II
Posts: 66
Registered: ‎11-27-2014

Re: Not seeing an IAP connect to device.arubanetworks.com

[ Edited ]

Hi all,

 

* Cancelled *

Aruba Employee
Posts: 200
Registered: ‎07-14-2013

Re: Not seeing an IAP connect to device.arubanetworks.com

Can you share the output of CLI commands "show log provision" and "show log ap-debug" on this thread?
Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: