Aruba Instant & Cloud Wi-Fi

Reply
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎09-24-2014

Some clients get 0.0.0.0 ip ?

Hi All,

 

We have a company which we placed 4 iap 103s. when i check clients on the controllers web gui, i see some clients are getting 0.0.0.0 ip address. It can be a smartphone or a laptop or a pda. when i restart the device ( phone or pda or comp.)   1 times or twice the problem get solved but this happens everyday. I saw someone had the same problem and he deleted and re config it. I tried, that doesn't work for me. Can someone help me ? 

 

version of iap 103:  6.4.0.2 - 4.1.0.0

 

Thanks,

Best Regards.

 

 

Valued Contributor II
Posts: 804
Registered: ‎12-01-2014

Re: Some clients get 0.0.0.0 ip ?

Hi friend,

 

Some times WebUI will take some time to refresh the output. to get the accurate output use CLI.

 

you can use " show clients" command to get the required output.

 

Hope this will help you to get more clarity.

 

please feel free for any further query on this.

Cheers,
Venu Puduchery,
[Is my post helped you ? Give Kudos :) ]
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎09-24-2014

Re: Some clients get 0.0.0.0 ip ?

Hi friend i think it is not about latency on web gui. Because when i reboot pda or computer problem ends

MVP
Posts: 1,392
Registered: ‎11-30-2011

Re: Some clients get 0.0.0.0 ip ?

the question is, what does the client itself say? does it also show 0.0.0.0 or something different?

Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: