ArubaOS and Controllers

Reply
New Contributor
Posts: 1
Registered: ‎06-13-2011

OS 6.1.1.0 user connection problem

We have just upgraded our system to 6.1.1.0, after that some of users says we can see the SSID but we cannot connect them.


We get a debug output from that mac address but we cannot find anything about problem.

We rebooted the AP that users try to connect, then users could be able to connect wireless network..

We saw this problem at few users again different times, on different access points.

I thing ramdom access points may be stuck and cant give service to users.

Is 6.1.1.0 is buggy?

Regards..
Guru Elite
Posts: 20,811
Registered: ‎03-29-2007

Re: OS 6.1.1.0 user connection problem

"An issue in which APs connected to a local controller ignore association requests from clients after a reboot has been fixed." - ArubaOS 6.1.2.2 release notes.

Please upgrade to ArubaOs 6.1.2.2 to fix that specific issue, if that applies to you. If you are not sure, please open a case with TAC to check on your specific issue.


Colin Joseph
Aruba Customer Engineering

Looking for an Answer? Search the Community Knowledge Base Here: Community Knowledge Base

Occasional Contributor II
Posts: 18
Registered: ‎12-04-2008

Re: OS 6.1.1.0 user connection problem

It appears that this is still a problem in 6.1.2.2.
Aruba Employee
Posts: 99
Registered: ‎09-08-2010

Re: OS 6.1.1.0 user connection problem




Can you provide more details about the problem(s) you're experiencing?

Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: