ArubaOS and Controllers

Reply
Occasional Contributor II
Posts: 13
Registered: ‎05-26-2009

OS 6.1 - Error in getting 'show profile-list aaa...'

On a fresh OS 6.1 controller, when I select Security / Authentication / AAA Profiles, I get three popup windows with the following warnings:
- Error in getting ‘show profile-list aaa authentication via auth-profile start 0’ data: null
- Error in getting ‘show profile-list aaa authentication via connection-profile start 0’ data: null
- Error in getting ‘show profile-list aaa authentication via web-auth start 0’ data: null

Once I click OK on each, I get the AAA Profile page successfully – but it occurs every time.

Seems that some configuration is missing, but from a Cleared Config (factory reset), you would think the default configuration would have the required "stuff". This behaviour has now occured on two seperate controllers.

Ideas anyone? Thanks in advance.
-Robin-
Guru Elite
Posts: 20,559
Registered: ‎03-29-2007

Re: OS 6.1 - Error in getting 'show profile-list aaa...'


On a fresh OS 6.1 controller, when I select Security / Authentication / AAA Profiles, I get three popup windows with the following warnings:
- Error in getting ‘show profile-list aaa authentication via auth-profile start 0’ data: null
- Error in getting ‘show profile-list aaa authentication via connection-profile start 0’ data: null
- Error in getting ‘show profile-list aaa authentication via web-auth start 0’ data: null

Once I click OK on each, I get the AAA Profile page successfully – but it occurs every time.

Seems that some configuration is missing, but from a Cleared Config (factory reset), you would think the default configuration would have the required "stuff". This behaviour has now occured on two seperate controllers.

Ideas anyone? Thanks in advance.




Please open a support case so that they can file a bug. It should not happen.


Colin Joseph
Aruba Customer Engineering

Looking for an Answer? Search the Community Knowledge Base Here: Community Knowledge Base

Occasional Contributor II
Posts: 13
Registered: ‎05-26-2009

Re: OS 6.1 - Error in getting 'show profile-list aaa...'

Just submitted the issue to TAC.
Thanks Colin.
-Robin-
New Contributor
Posts: 1
Registered: ‎07-06-2011

aaa bug

Same here. After upgrade from 6.0 to 6.1, I start having same errors. Not sure if really affects anything, because after third error, all profiles are displayed.
I will report this bug as well.

Miro
Occasional Contributor II
Posts: 13
Registered: ‎05-26-2009

Re: OS 6.1 - Error in getting 'show profile-list aaa...'

So this is a bug in the code. Here's the response I got from TAC this morning:




Now we wait...

-Robin-
Aruba Employee
Posts: 509
Registered: ‎07-03-2008

Re: OS 6.1 - Error in getting 'show profile-list aaa...'

Did they give you a bug ID? If not, I'd ask them for it so six months from now when it's still not fixed you have something to reference.
New Contributor
Posts: 1
Registered: ‎05-31-2011

Re: OS 6.1 - Error in getting 'show profile-list aaa...'

Did TAC indicate if this issue is a nuisance or is there a potential to affect the configuration on the controller?
Aruba
Posts: 760
Registered: ‎05-31-2007

Re: OS 6.1 - Error in getting 'show profile-list aaa...'

It's a cosmetic issue / browser incompatiblity that Robin is seeing. I have seen the same thing with multiple browsers.

It is annoying (on bandwagon ;)), but not service affecting.
Occasional Contributor II
Posts: 14
Registered: ‎04-14-2009

Re: OS 6.1 - Error in getting 'show profile-list aaa...'

i have the same problem after upgrading from 6.0.1.0 to 6.1.2.2. In addition, (small) parts of the configuration were skrewed. Also, the wireless network seems unstable and slower now, but that's hard to nail down.
Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: