ArubaOS and Controllers

Reply
New Contributor
Posts: 1
Registered: ‎01-13-2011

RAPs 61 not reconnecting after upgrade in OS5

Hi all,

After upgrading my controller 3200 from version 3.3.3.2 to 5.0.3, all my RAP (model 61) are missing.
They stay down.

I found this log :

"authmgr: <199802> |authmgr| ncfg_auth.c, ncfg_role_default:580: no group for authtype VPN"

I tried to change the user role "RemoteAP" to allowall but it's the same.

Anyone have an idea?

Thanks

Regards

Nicola
Guru Elite
Posts: 20,553
Registered: ‎03-29-2007

Re: RAPs 61 not reconnecting after upgrade in OS5

Please open a case so that you can get that looked at, especially if it is causing an outage....


Colin Joseph
Aruba Customer Engineering

Looking for an Answer? Search the Community Knowledge Base Here: Community Knowledge Base

Occasional Contributor II
Posts: 53
Registered: ‎07-26-2010

Re: RAPs 61 not reconnecting after upgrade in OS5

Hi there,

Do you have any update on your issue? I am facing the 5.0 -> 6.0 upgrade very soon and I have 200 AP61s!
Guru Elite
Posts: 20,553
Registered: ‎03-29-2007

Re: RAPs 61 not reconnecting after upgrade in OS5

Adam,

If you are facing an upgrade, please open a case with support so that your config can be reviewed.


Colin Joseph
Aruba Customer Engineering

Looking for an Answer? Search the Community Knowledge Base Here: Community Knowledge Base

Occasional Contributor II
Posts: 53
Registered: ‎07-26-2010

Re: RAPs 61 not reconnecting after upgrade in OS5

aha! I didn't know that was an option!

Thanks again!

p.s. sorry to hijack your thread gounx...
Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: