Controllerless Networks

Reply
Regular Contributor II
Posts: 202
Registered: ‎01-30-2013

Connect IAP 2015 against Radius

Hi all

 

I have two IAP 205 that I am using in a POC, for connect to the enterprise network.

 

Client says that has a Radius server for Vlan Control.

 

What is needed on the IAP for connect against the Radius server? Add the radius IP on the config?

 

I am not familiar with Radius, only know that they are like AAA servers .

 

Regards

Guru Elite
Posts: 21,567
Registered: ‎03-29-2007

Re: Connect IAP 2015 against Radius

Who maintains the radius server?  It is very straightforward to connect an IAP to the radius server.  To make the user switch VLANs, the Radius server would have to send back the Aruba-Vlan-Attribute in the radius response to set the VLAN.  That VLAN would have to be trunked to the wired port of the IAP.



Colin Joseph
Aruba Customer Engineering

Looking for an Answer? Search the Community Knowledge Base Here: Community Knowledge Base

Regular Contributor II
Posts: 202
Registered: ‎01-30-2013

Re: Connect IAP 2015 against Radius

Hi

 

The radius is from the client.

 

But do I have to configure some parameters under the virtual controller?

 

Regards

 

 

Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: