Controllerless Networks

Reply

IAP 115 running 4.2.1.0 randomly blocks websites with OpenDNS

this is odd, it has happened twice to me now where I visit a website and get denied access by OpenDNS when connected to my IAP-115 using 4.2.1.0.

 

OpenDNS is NOT configured on the IAP. Anyone see this before?

I disconnect from the SSID, re-connect, and the problem goes away.

Pasquale Monardo | Senior Network Solutions Consultant
ACDX #420 | ACCA
[If you found my post helpful, please give kudos!]
Guru Elite

Re: IAP 115 running 4.2.1.0 randomly blocks websites with OpenDNS

Pmonardo,

 

Do you have content filtering enabled at all?  Please PM me your configuration.

 

 

******************
Answers and views expressed by me on this forum are my own and not necessarily the position of Aruba Networks or Hewlett Packard Enterprise.
******************

Re: IAP 115 running 4.2.1.0 randomly blocks websites with OpenDNS

no content filtering anywhere.
config was PM'ed.
That evening I upgraded to 4.2.1.1.

If I recall correctly the first time this happened was on 4.2.0.1.
Pasquale Monardo | Senior Network Solutions Consultant
ACDX #420 | ACCA
[If you found my post helpful, please give kudos!]

Re: IAP 115 running 4.2.1.0 randomly blocks websites with OpenDNS

misconfiguration on the latest attempt with 215 and 4.1.3

Pasquale Monardo | Senior Network Solutions Consultant
ACDX #420 | ACCA
[If you found my post helpful, please give kudos!]
Search Airheads
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: