Network Management

Reply
Frequent Contributor I
Posts: 102
Registered: ‎06-17-2009

Airwave 7.7.3 Not Reporting Clients From VCs

[ Edited ]

New AMP 7.7.3 install.

 

New Instant Install.

 

Three schools (VCs) added to Airwave.

 

We only ever show 2 clietns connected.

 

There are over 350 clients connected.

 

Anyone else experiencing this?

 

Is there a bug in AMP that is not showing clients?

 

Is there a option in 7.7.x that needs to be enabled for clients to start being detected?

EDDIE FORERO | @HeyEddie
Aruba
Posts: 350
Registered: ‎04-14-2009

Re: Airwave 7.7.3 Not Reporting Clients From VCs

I would recommend opening a support case for that.  If you wouldn't mind pming me or emailing me the case number, I'll make sure it gets the appropriate attention.

 

Thanks

 

Dan

dcomfort@arubanetworks.com

Frequent Contributor I
Posts: 102
Registered: ‎06-17-2009

Re: Airwave 7.7.3 Not Reporting Clients From VCs

Yes, we did that. I'll send you the case #.

 

We also noticed this tiday at another school district we've been working at for a year.

 

None of the new VCs are showing clients, but all the pre-existing ones (before 7.7.x upgrade) are showing clients just fine.

EDDIE FORERO | @HeyEddie
Frequent Contributor I
Posts: 102
Registered: ‎06-17-2009

Re: Airwave 7.7.3 Not Reporting Clients From VCs

So, thanks to Dan's help - we've determined that the issue is a bug in Airwave that causes problems when using VLAN pooling in Instant.

 

Instant sends the VLAN information to Airwave, but Airwave doesn't understand the data and sees it as corrupt.

 

Software team is being alerted so that a patch can be implemented.

 

Thanks, Dan!

EDDIE FORERO | @HeyEddie
Aruba
Posts: 1,377
Registered: ‎12-12-2011

Re: Airwave 7.7.3 Not Reporting Clients From VCs

Thank you for sharing!

Seth R. Fiermonti
Consulting Systems Engineer - ACCX, ACDX, ACMX
Email: seth@hpe.com
-----
If you found my post helpful, please give kudos
Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: