Network Management

Reply
MVP
Posts: 341
Registered: ‎04-25-2013

Airwave Visuel RF floorPlan issue

Hi folks,

 when i  try to scale the floor plan i got the following error

Airwave VisuelRF Plan Floor Plan Scale error

have any one gote the same probleme as me ? and more important what can be the solution ?

Raouf CHAHBOUNE
ICT Network & Security Engineer
CCNP R/S | CCNA Security | ACMP|ACDX



[If my post is helpful please give kudos, or mark as solved if it answers your post.]
AFK
Contributor II
Posts: 37
Registered: ‎12-12-2013

Re: Airwave Visuel RF floorPlan issue

We've had some issues with VisualRF and floor plans for some time, but all our problems were fixed after upgrading Airwave to version 8.2.0.3. Have you done that?

MVP
Posts: 341
Registered: ‎04-25-2013

Re: Airwave Visuel RF floorPlan issue

I have Version 8.2.0.3

Raouf CHAHBOUNE
ICT Network & Security Engineer
CCNP R/S | CCNA Security | ACMP|ACDX



[If my post is helpful please give kudos, or mark as solved if it answers your post.]
Aruba Employee
Posts: 20
Registered: ‎08-20-2009

Re: Airwave Visuel RF floorPlan issue

What is the actual size of the floor plan? In VisualkRF we can load floor plans with max size of 2000X2000 feet. Any floor sizes above that will have issue in uploading them.

 

Regards

Gowri Amujuri

MVP
Posts: 341
Registered: ‎04-25-2013

Re: Airwave Visuel RF floorPlan issue

 

@gamujuri : i have upload a floorplan with less than 1312x1312 Feet.

 

Raouf CHAHBOUNE
ICT Network & Security Engineer
CCNP R/S | CCNA Security | ACMP|ACDX



[If my post is helpful please give kudos, or mark as solved if it answers your post.]
Aruba Employee
Posts: 20
Registered: ‎08-20-2009

Re: Airwave Visuel RF floorPlan issue

 

Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: