Network Management

Reply
Occasional Contributor II
Posts: 19
Registered: ‎04-03-2007

airwave not running after 7.5.6 update?!?

Console shows:

 

** Look out:: /etc/amp_disabled

Current Version: RELEASE_7_5_6

DISABLED - 2!!

 

 

Any ideas?!?

 

Guru Elite
Posts: 19,980
Registered: ‎03-29-2007

Re: airwave not running after 7.5.6 update?!?

try "amp_enable" on the commandline

Colin Joseph
Aruba Customer Engineering

Looking for an Answer? Search the Community Knowledge Base Here: Community Knowledge Base

Validated Reference Design Guides : http://community.arubanetworks.com/t5/Validated-Reference-Design/tkb-p/Aruba-VRDs
Moderator
Posts: 1,217
Registered: ‎10-16-2008

Re: airwave not running after 7.5.6 update?!?

You'll have to do one of the following:

Pass the amp_enable command twice.

or

# amp_enable -now

My concern is that the upgrade did not complete properly. May be worth opening a support case for a quick AMP health check. Check for crashes in your upgrade logs.
Rob Gin
Senior QA Engineer - Network Services
Aruba Networks, a Hewlett Packard Enterprise Company
MCR
Occasional Contributor I
Posts: 5
Registered: ‎03-19-2013

Re: airwave not running after 7.5.6 update?!?

Where can we find these upgrade logs?  Thanks.

MVP
Posts: 702
Registered: ‎12-01-2010

Re: airwave not running after 7.5.6 update?!?

look in /var/log/upgrade

should be a log file for each version you've done.

 

 

--Matthew

if I've helped, please give kudos
if I've provided a solution, please mark the solution so others can find it
Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: