Network Management

Reply
MVP
Posts: 1,392
Registered: ‎11-30-2011

using SNMP to read information FROM airwave

don't ask me why, but is it possible to read the data from airwave with SNMP? i searched through the documentation and airheads but looking for SNMP usually turns up information about the other way around :)

Guru Elite
Posts: 7,853
Registered: ‎09-08-2010

Re: using SNMP to read information FROM airwave

Are you trying to get AirWave data or data from the linux platform below like cpu load, memory, etc?


Tim Cappalli | Aruba ClearPass TME
@timcappalli | ACMX #367 / ACCX #480 / ACEAP / CWSP
MVP
Posts: 1,392
Registered: ‎11-30-2011

Re: using SNMP to read information FROM airwave

the main goal is airwave data, linux platform would be a nice side catch.

Moderator
Posts: 1,223
Registered: ‎10-16-2008

Re: using SNMP to read information FROM airwave

This sounds and feels like feature request material.

AMP can send SNMP traps (AMP Setup -> NMS tab), but this is to an external NMS with limited mibs.

An alternative might be to use the APIs (Home -> Documentation -> State and Statistical APIs).


Rob Gin
Senior QA Engineer - Network Services
Aruba Networks, a Hewlett Packard Enterprise Company
MVP
Posts: 1,392
Registered: ‎11-30-2011

Re: using SNMP to read information FROM airwave


rgin wrote:

This sounds and feels like feature request material.



i don't need it that badly, just checking the posibilities.

 

ill keep the API in mind if i really need it, for now ill just leave it, thanks for the info

Contributor II
Posts: 51
Registered: ‎03-21-2013

Re: using SNMP to read information FROM airwave

Is it possible?.

 

I would like to monitor Airwave cpu load, memory etc status from Nagios and i don´t find how to configure it.

 

Regards,

Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: