Security

Reply
Frequent Contributor I
Posts: 69
Registered: ‎05-06-2013

CPPM OnGuard VIA Integrated VPN - WebAuth Not Working

I'm setting up OnGuard-integrated-with-VIA agent to connect VPN to Aruba controller and do authentication and health check. I have the VPN portion working but the Health Check says "Authentication failed" with no other details. However, when I connect that machine directly to the corporate network it does an OnGuard webauth and is able to checkin correctly.  Why is it not working?

MVP
Posts: 1,011
Registered: ‎04-13-2009

Re: CPPM OnGuard VIA Integrated VPN - WebAuth Not Working

Do you see "Authentication failed" in the access tracker?

When your VPN is connected are you able to browse to the ClearPass web console?
Cheers
James

-------------------------------------------------------
-------------------@whereisjrw-------------------
------------------------blog-------------------------
ACCX #540 | ACMX #353 | ACDX #216
-----------Mobility First Expert #11----------
-------------------------------------------------------

If a reply adequately addresses your issue, please click on the "Accept as Solution" and "Give Kudos" button so this information can benefit other users via search.
Frequent Contributor I
Posts: 69
Registered: ‎05-06-2013

Re: CPPM OnGuard VIA Integrated VPN - WebAuth Not Working

It turns out I had missed the Global Agent Settings for OnGuard where you have to say "Enable to install VPN component = True".

Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: