Security

Reply
Occasional Contributor II
Posts: 15
Registered: ‎05-10-2014

Captive Portal not always displayed for the guest Wi-Fi

Hi,

I have a captive portal which is popped after connecting to the Guest Wi-Fi and once username/password is entered, the device connects to the Guest Wi-Fi network.

 

Let’s say If I remove the Guest Wi-Fi by “Forget This Wi-Fi “ then switch off/on the Wi-Fi on the device; then if I connect again it doesn’t asks for the captive portal with username/password; it auto connects.

 

Is there a session limit where it stays connected with the previous username/password ?

 

I have even tried disabling that username on the guest provision but it didn’t help either.

 

 

Any help would be much appreciated, thank you.

Guru Elite
Posts: 8,448
Registered: ‎09-08-2010

Re: Captive Portal not always displayed for the guest Wi-Fi

If there is an active session in the controller, you won't get the captive
portal again until it ages out or you delete the user from the user-table.

Tim Cappalli | Aruba Security TME
@timcappalli | timcappalli.me | ACMX #367 / ACCX #480
Occasional Contributor II
Posts: 15
Registered: ‎05-10-2014

Re: Captive Portal not always displayed for the guest Wi-Fi

Hi cappalli,

Is there anyway to end that session from the controller for that user without deleting the user ?

Guru Elite
Posts: 8,448
Registered: ‎09-08-2010

Re: Captive Portal not always displayed for the guest Wi-Fi

aaa user delete

Tim Cappalli | Aruba Security TME
@timcappalli | timcappalli.me | ACMX #367 / ACCX #480
Occasional Contributor II
Posts: 15
Registered: ‎05-10-2014

Re: Captive Portal not always displayed for the guest Wi-Fi

thank you

Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: