Security

Reply
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎04-23-2013

[Help] Captive Portal Not redirecting

Hello Guys,

 

I set up a customize no authentication captive portal for our customer. I successfully uploaded this portal but after clicking the I agree button, its not redirecting to requested page. It just refreshing the page only. i attached here the portal for your reference.

 

Hope you could help me solve this guys. Ive been working and solving on this problem in weeks now.

 

TIA,

Mark 

Guru Elite
Posts: 21,499
Registered: ‎03-29-2007

Re: [Help] Captive Portal Not redirecting

There is no attachment.

 

If you want quick help, please open a TAC case.

 

Have you consulted the user guide for custom captive portal instructions?



Colin Joseph
Aruba Customer Engineering

Looking for an Answer? Search the Community Knowledge Base Here: Community Knowledge Base

New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎04-23-2013

Re: [Help] Captive Portal Not redirecting

thanks cjoseph for the quick reply,

 

Im just new here in forum. How can I open the TIA case?

I attach now the portal page.

 

br,

mark

Guru Elite
Posts: 21,499
Registered: ‎03-29-2007

Re: [Help] Captive Portal Not redirecting

Still no attachment.  If you have support for the Aruba equipment, you can send an email to support@arubanetworks.com and they will give you instructions on what to do from there.



Colin Joseph
Aruba Customer Engineering

Looking for an Answer? Search the Community Knowledge Base Here: Community Knowledge Base

Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: