Security

Reply
Occasional Contributor II

Re: Policy Service died after AV Update

Same issue.. Policy server service is getting crashed and we are using 6.6.7 version

Occasional Contributor II

Re: Policy Service died after AV Update

I confirm it.

 

Thank you

New Contributor

Re: Policy Service died after AV Update

Working for me now , can keep my job

New Contributor

Re: Policy Service died after AV Update

Hi, how would I invoke the AV update from the CLI in order to force it?

New Contributor

Re: Policy Service died after AV Update

Everythings working again

MVP

Re: Policy Service died after AV Update

Just click 2 times.. Then go start your Policy service

Regards
John Solberg

-ACMX #316 :: ACCP-
Intelecom - Norway
----------------------------
Remember to Kudo if a post helped you! || Problem Solved? Click "Accept as Solution" in a post!
Contributor II

Re: Policy Service died after AV Update

Hi all,

 

my conclusion of this is to disable this auto update feature. Most of my customers do not use posture / onguard at the moment.

I know it was the first time this was happening but the business impact was/is to high.

 

The update of the policy server can be done by hand by downloading the new software / hotfixes and install them manualy.

 

And once again: thanks for the great community

Occasional Contributor II

Re: Policy Service died after AV Update

1.48751 installed, and it is working again.

----------------------------------------------------------------------------------------
Aruba ACCX #748, ACDX #758, ACMP, ACEAP | HPE Master ASE
New Contributor

Re: Policy Service died after AV Update

wow, that was something new, and bad. I thought these things usually are tested PRIOR release.

 

The benefit of clearpass cluster just went partially down to toilet.
Now we are considering to isolate Clearpasses behind firewall to prevent AV/AS autoupdates. +20k pissed 802.1x users demands explanations and so far the best I can come up with is "we are currently browsing options".

New Contributor

Re: Policy Service died after AV Update

Just got the Service back. Not sure if there willl be an RCA that will get shared. 

 

This is what I found: 

Starting policy server at Wed Oct 11 04:51:00 EDT 2017:
log4cxx: Could not instantiate class [DOMConfigurator].
log4cxx: Class not found: DOMConfigurator
log4cxx: Could not instantiate configurator [DOMConfigurator].
log4cxx: No appender could be found for logger (Common.GlobalConfig).
log4cxx: Please initialize the log4cxx system properly.
Not in FIPS mode
terminate called after throwing an instance of 'std::out_of_range'
what(): map::at

Search Airheads
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: