Wired Intelligent Edge (Campus Switching and Routing)

Reply
Occasional Contributor I

setting up circuit with tagged vlan on 3810

Hello

 

I am currently trying to bring up a circuit from att at my campus location.  Here is my situation.  

 

Carrier tagging vlan 2 

 

I have fiber connection running to an Aruba 3810 from the carrier handoff.

 

Then have a copper connection running to a riverbed SDWAN model 770.

 

Below is the configuration I have currently setup on the ports.

 

  carrier connection 

 

interface 1/B4
speed-duplex 1000-full
tagged vlan 2
exit

 

Riverbed connection 

 

interface 4/1
broadcast-limit 99
poe-lldp-detect enabled
untagged vlan 2
spanning-tree admin-edge-port
exit

 

Currently, on the riverbed port stats, I get a bunch of TX drops 

 

 

Name :
MAC Address : 94f128-3c277f
Link Status : Up
Port Enabled : Yes
Totals (Since boot or last clear) :
Bytes Rx : 126,228 Bytes Tx : 1,068
Unicast Rx : 0 Unicast Tx : 7
Bcast/Mcast Rx : 1,829 Bcast/Mcast Tx : 1
Errors (Since boot or last clear) :
FCS Rx : 0 Drops Tx : 5815
Alignment Rx : 0 Collisions Tx : 0
Runts Rx : 0 Late Colln Tx : 0
Giants Rx : 0 Excessive Colln : 0
Total Rx Errors : 0 Deferred Tx : 0
Others (Since boot or last clear) :
Discard Rx : 0 Out Queue Len : 0
Unknown Protos : 0
Rates (5 minute weighted average) :
Total Rx (bps) : 16 Total Tx (bps) : 0
Unicast Rx (Pkts/sec) : 0 Unicast Tx (Pkts/sec) : 0
B/Mcast Rx (Pkts/sec) : 1 B/Mcast Tx (Pkts/sec) : 0
Utilization Rx : 0 % Utilization Tx : 0 %

 

 

Drops Tx        : 5815 

 

 

I just want to verify the config for the interfaces. 

Occasional Contributor I

Re: setting up circuit with tagged vlan on 3810

Figured this out it was a bad port on the switch. 

Search Airheads
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: