Wireless Access

Reply
Occasional Contributor I

AOS 8.2.0.2 - VA - Standalone deployement - Invalid Marker

Good morning to everyone,

 

I am encountering a strange behaviour with two deployements I just made.

 

First I deployed a brand new virtual appliance with AOS 8.2.0.2, I configured it with evaluation licences (demo purpose).

After that, I tried to create a WLAN profile and here is the error I receive while submitting : 

 

% Invalid input detected at '^' marker. Error: Role 'hotspot-guest-logon' is Unknown Virtual AP profile "Hotspot" does not exist.

 

I am guessing I could create everything in CLI but I would prefer the GUI to work as expected. I tried multiple browser without success.

 

I tried to deploy an older version (8.1.0.4) but I have the exact same issue.

 

Any ideas? Am I doing something wrong?

 

Found this topic : 

https://community.arubanetworks.com/t5/Wireless-Access/Aruba-OS-8-quot-Invalid-input-detected-at-marker-quot-popup/m-p/314513

But it did not helped.

 

Thanks,

Arnaud.

Occasional Contributor I

Re: AOS 8.2.0.2 - VA - Standalone deployement - Invalid Marker

Updates : After trying to create everything with CLI I am stuck when I am supposed to create the user-role. 

The command is not recognized despite seeing it eing used while doing a show run.

 

I do not know what to do with this. :)

Occasional Contributor I

Re: AOS 8.2.0.2 - VA - Standalone deployement - Invalid Marker

It appears, I had not selected the PEF licences after installation.

 

Sorry for inconvenience.

Frequent Contributor I

Re: AOS 8.2.0.2 - VA - Standalone deployement - Invalid Marker

Yes, it requires PEF license.


Thank you,
Ratchapas S.
Search Airheads
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: