Wireless Access

Reply
AJ
Occasional Contributor II

AP-275 radios not coming up

Hi 

We have 2 AP275 using with 3400 controller. the problem is that the AP is getting sync. with the controller but the radios wont comeup ( not showing the channels)and on the AP red steady LED is stowing (not blinking)

we are using the power injectors which is PD-9001GR-AC but with no luck. 

initialy one of the AP came up but only worked for 15 mins but stopped after that. is there anything related with power ?

Frequent Contributor II

Re: AP-275 radios not coming up

Hi

 

I assume you have provisioned the AP's in a AP group with at least one VAP.

 

Are there any flags related to the AP in the AP Installation overview?

 

The controller needs to be upgraded to 6.4, but i assume this is done, otherwise you would not be seeing the AP's.

 

I have witnessed something somewhat similar. In my installation, the DNS domain for the AP was different from what the aruba-master DNS record was showing.

I'm now assuming you are using DNS as the primary solution for the AP to get hold of the controller.

My AP-205 was experiencing much of the same when the DNS domain was wrong. The AP stayed up for longer or shorter periods, but giving med ID flags.

 

Roar Fossen

Frequent Contributor II

Re: AP-275 radios not coming up

Hi

 

Take a look at this post aswell

 

http://community.arubanetworks.com/t5/Unified-Wired-Wireless-Access/AP275-Radio-disabled-due-to-low-power/td-p/164892

 

Seems to be an issue with AP-275 and power consumption.

You might need to enable LLDP on the switch.

 

Roar Fossen

Search Airheads
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: