Wireless Access

Reply
Contributor II

AP Name "default ap" - AP Installation GUI Cannot connect

Hello All,

 

I have a single AP134 that shows up on the MC GUI as ap name "default ap" in the default AP Group. It is listed as "I"nactive. It responds to pings and can be rebooted from the MC, but when trying to open the AP installation page, the page remains blank and it cannot be provisioned. I have also tried rebooting from the POE Switch:

 

Aruba3600), Version 6.1.2.7

 

(MC1) #ping 10.136.7.21
Press 'q' to abort.
Sending 5, 100-byte ICMP Echos to 10.136.7.21, timeout is 2 seconds:
!!!!!
Success rate is 100 percent (5/5), round-trip min/avg/max = 4.847/5.3726/6.038 ms

 

default ap         default  134      10.136.7.21   Up 14m:11s

 

AP "default ap" AP to Switch Message Counts
-------------------------------------------
Message              Total  New  Acknowledged
-------              -----  ---  ------------
HELLO                1      1    1
AP_READY             1      1    1
KEEPALIVE            1      1    1
CHAN_PWR_CHANGE      0      0    0
PROV_RESULT          0      0    0
FLASHING             0      0    0
REBOOTING            0      0    0
BW_REPORT            0      0    0
OVRTEMP              0      0    0
STATUS_REPORT        1      1    1
LED_RESPONSE         0      0    0
PORT_CLEAR_RESPONSE  0      0    0
CSR                  0      0    0

 

  Source IP     Destination IP  Prot SPort DPort  Cntr Prio ToS Age Destination TAge Flags
--------------  --------------  ---- ----- -----  ---- ---- --- --- ----------- ---- -----
10.135.124.132  10.136.7.21     17   8211  8211   0/0     0 0   1   1/1         13   FY
10.135.124.132  10.136.7.21     47   0     0      0/0     0 0   0   1/1         454  F
10.136.7.21     10.135.124.132  17   8211  8211   0/0     0 0   1   1/1         13   FC
10.136.7.21     10.135.124.132  47   0     0      0/0     0 0   0   1/1         454  FC

 

To all intents and purposes the AP is there, but it will not come up on the installation page to provision it. It is ceiling mounted in a Warehouse at a remote site so I do not have console access. I can telnet to the AP, but no commands are possible.

 

My question is, can an AP be purged from a telnet session? If so, how?

 

Thanks

 

Dave

Retired Employee

Re: AP Name "default ap" - AP Installation GUI Cannot connect

Search Airheads
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: