Wireless Access

Reply
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎03-13-2014

AP105- Speed stuck at 100Mbps.

hi,

 

We have a 3200 Controller and it is connected to 25 AP's .

 

Few AP transmitting at 100MBPS with a red flashing light and few at 1Gbps speed with green flashing light.

 

I tried changing the ports, changing the POE injector, using ports and injectors which deliver 10Gbps speed on the low speed AP.

I also upgraded the controller's OS version to the new 6.3.1, still the same.

 

Nothing worked with this AP transmitting at 100Mbps. What am I missing ?

 

Regards,

Santhosh.

Guru Elite
Posts: 8,774
Registered: ‎09-08-2010

Re: AP105- Speed stuck at 100Mbps.

Are you able to test the cable with a tester? How about plugging in a
laptop?

Tim Cappalli | Aruba Security TME
@timcappalli | timcappalli.me | ACMX #367 / ACCX #480
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎03-13-2014

Re: AP105- Speed stuck at 100Mbps.

Hi Tim,

 

 

How do you connect a Ap in a laptop?

 

 

I have used a cable from a Ap which is transmitting at 1Gbps.

 

Regards,

Santhosh.

 

 

Guru Elite
Posts: 8,774
Registered: ‎09-08-2010

Re: AP105- Speed stuck at 100Mbps.

Ok, yes I meant use the cable feeding the AP on the laptop.

Does anything look out of the ordinary when you do a show interface status
on the switchport while the AP is plugged in?

Tim Cappalli | Aruba Security TME
@timcappalli | timcappalli.me | ACMX #367 / ACCX #480
Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: