Wireless Access

Reply
Contributor II

APs not displaying stats

I recently added APs to my controller. In the dashboard/Access Points, The APs show clients connected but not quality, noise, channel info etc. Any ideas why?

Guru Elite

Re: APs not displaying stats

What code version? Can you post a screenshot? 


Thanks, 
Tim

Tim Cappalli | Aruba Security TME
@timcappalli | timcappalli.me | ACMX #367 / ACCX #480
Contributor II

Re: APs not displaying stats

Just updated the controller 5 weeks ago to the latest  code. Version not avail at the moment. see attachemnt - thxs

Contributor II

Re: APs not displaying stats

It's 6.4.2.3 

Valued Contributor II

Re: APs not displaying stats

HI,

 

generally you will this kind output when AP radio is on AM mode. can you share the output of "show ap active" on the controller where these APs are terminated.

 

 

Please feel free for any further help on this.

Cheers,
Venu Puduchery,
[Is my post helped you ? Give Kudos :) ]
Guru Elite

Re: APs not displaying stats


rockbird wrote:

Just updated the controller 5 weeks ago to the latest  code. Version not avail at the moment. see attachemnt - thxs


Rockbird,

 

You have 90 to 106 clients connected to an access point 2.4ghz radio.  What model access point is this and is it correct that you have 90 clients connected to them? 



Colin Joseph
Aruba Customer Engineering

Looking for an Answer? Search the Community Knowledge Base Here: Community Knowledge Base

Search Airheads
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: