Wireless Access

Reply
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎02-26-2013

Adding new AP 135 does not generate any heat in VisualRF

I recently added a new AP to a new Floor in VisualRF.  When adding this AP I get no data from the AP about anykind of heatmap.

It is just the AP and bunch of white space.  I've noticed that I do not get the same options when clicking on the AP as i do from APs in my network.  I've attached some screen shots of the AP in question. 

Thanks in advance. 

Guru Elite
Posts: 21,493
Registered: ‎03-29-2007

Re: Adding new AP 135 does not generate any heat in VisualRF

That looks like a Dell (PowerConnect W AP135.  What version of airwave is this?

 



Colin Joseph
Aruba Customer Engineering

Looking for an Answer? Search the Community Knowledge Base Here: Community Knowledge Base

New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎02-26-2013

Re: Adding new AP 135 does not generate any heat in VisualRF

It is a dell power connect ap 135 and we are running dell branded airwave version 7.5.7
Guru Elite
Posts: 21,493
Registered: ‎03-29-2007

Re: Adding new AP 135 does not generate any heat in VisualRF

Okay.  I would click on System > VisualRF Engine (the logs) to see if there are any errors with that model AP.

 



Colin Joseph
Aruba Customer Engineering

Looking for an Answer? Search the Community Knowledge Base Here: Community Knowledge Base

New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎02-26-2013

Re: Adding new AP 135 does not generate any heat in VisualRF

I keep seeing this over and over again in that log file:
2013-03-26 20:00:28,908 ERROR Placemnt Sch com.airwave.rf.PlacementSchedulerImpl AccessPoint not found with ID[111]
2013-03-26 20:00:28,910 ERROR Placemnt Sch com.airwave.rf.PlacementSchedulerImpl AccessPoint not found with ID[110]
2013-03-26 20:00:39,252 ERROR Placemnt Sch com.airwave.rf.PlacementSchedulerImpl AccessPoint not found with ID[121]
2013-03-26 20:00:39,252 ERROR Placemnt Sch com.airwave.rf.PlacementSchedulerImpl AccessPoint not found with ID[111]
2013-03-26 20:00:39,253 ERROR Placemnt Sch com.airwave.rf.PlacementSchedulerImpl AccessPoint not found with ID[110]
2013-03-26 20:00:49,602 ERROR Placemnt Sch com.airwave.rf.PlacementSchedulerImpl AccessPoint not found with ID[121]
2013-03-26 20:00:49,602 ERROR Placemnt Sch com.airwave.rf.PlacementSchedulerImpl AccessPoint not found with ID[111]
2013-03-26 20:00:49,604 ERROR Placemnt Sch com.airwave.rf.PlacementSchedulerImpl AccessPoint not found with ID[110]
Moderator
Posts: 1,270
Registered: ‎10-16-2008

Re: Adding new AP 135 does not generate any heat in VisualRF

Are those the only error messages in the log?  Those messages wouldn't impact heatmaps.  Suggest opening a support case and sending them a full copy of the visualrf.log file.


Rob Gin
Senior QA Engineer - Network Services
Aruba Networks, a Hewlett Packard Enterprise Company
Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: