Wireless Access

Reply
Occasional Contributor I

Anybody out there updated to 6.4.2 and getting wacko client association numbers?

We have a master and two locals as our setup and since updating we're getting some wacko client numbers. It's almost like its adding the daily associations - just a guess as we are just starting to have the students arrive.

Guru Elite

Re: Anybody out there updated to 6.4.2 and getting wacko client association numbers?

I am not seeing this behavior.


Tim Cappalli | Aruba Security TME
@timcappalli | timcappalli.me | ACMX #367 / ACCX #480
Occasional Contributor I

Re: Anybody out there updated to 6.4.2 and getting wacko client association numbers?

Dug a little deeper and it's just on the main monitor page of the master
controller - when you scroll down looking at the columns after clicking on
the up ap's - it's where the numbers are whacky. If I go to the individual
controller the client associations are probably correct. thanks for replying
Super Contributor I

Re: Anybody out there updated to 6.4.2 and getting wacko client association numbers?

 

Ensure you have cleared your browser cache, just to avoid driving yourself buggy in case it is something silly.

 

Occasional Contributor I

Re: Anybody out there updated to 6.4.2 and getting wacko client association numbers?

Ok. thanks for the tip - however, cleared all caches' and still the same numbers. Any other guesses, besides rebooting? Not really a problem, just curious. thanks and everybody have a great weekend.

Occasional Contributor I

Re: Anybody out there updated to 6.4.2 and getting wacko client association numbers?

We are encountering the same issue running 6.4.1.0; on an unrelated case, the Aruba engineer advised 6.4.2.4 AOS which may also correct this client count bug.  

Guru Elite

Re: Anybody out there updated to 6.4.2 and getting wacko client association numbers?

ArubaOS 6.4.2.3 Resolved Issue:

client-issue.png



Colin Joseph
Aruba Customer Engineering

Looking for an Answer? Search the Community Knowledge Base Here: Community Knowledge Base

Re: Anybody out there updated to 6.4.2 and getting wacko client association numbers?

I had a similiar bug in 6.4 that TAC got sent to engineering and it was fixed in 6.4.2.4. In my case I was seeing max client speeds showing numbers like 3.6G on an AP-205. The newest release fixed those problems. I'd definitely try upgrading and seeing if that fixes it.

ACDX #419 | ACMP |
Search Airheads
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: