Wireless Access

Reply
Contributor II
Posts: 53
Registered: ‎11-20-2012

Ap 105

Hi I have an AP 105 trying to add it to the network we use an aruba controller 3200 XM. I plugged the network cable into the console port the power light flashes green slowly and the Enet light blinks amber about every 2 seconds. The AP shows up in the controller at least its MAC address does and thats it.

Guru Elite
Posts: 21,018
Registered: ‎03-29-2007

Re: Ap 105

Is that the first AP105?

 

On the commandline of the controller, type "show ap database" to see if you can see the access point.

 



Colin Joseph
Aruba Customer Engineering

Looking for an Answer? Search the Community Knowledge Base Here: Community Knowledge Base

Contributor II
Posts: 53
Registered: ‎11-20-2012

Re: Ap 105

No we have 21 AP's on the network all of them are IAP's this will be the first non IAP on the network. Not sure about the cmd line i'm using the web gui. In there is does show the MAC address.

Guru Elite
Posts: 21,018
Registered: ‎03-29-2007

Re: Ap 105

Can you send a screenshot of what you are seeing?

 

 



Colin Joseph
Aruba Customer Engineering

Looking for an Answer? Search the Community Knowledge Base Here: Community Knowledge Base

Contributor II
Posts: 53
Registered: ‎11-20-2012

Re: Ap 105

Sure the top one is it.Aruba screen.jpg

Guru Elite
Posts: 21,018
Registered: ‎03-29-2007

Re: Ap 105

Looks like there are no radios up on that (no channel).  Did you do any device-specific configuration for that AP?

 



Colin Joseph
Aruba Customer Engineering

Looking for an Answer? Search the Community Knowledge Base Here: Community Knowledge Base

Contributor II
Posts: 53
Registered: ‎11-20-2012

Re: Ap 105

Did you do any device-specific configuration for that AP?

 

Not sure what you mean by this.

Guru Elite
Posts: 21,018
Registered: ‎03-29-2007

Re: Ap 105

Please open a support case to see why it is not broadcasting.

 



Colin Joseph
Aruba Customer Engineering

Looking for an Answer? Search the Community Knowledge Base Here: Community Knowledge Base

Contributor II
Posts: 53
Registered: ‎11-20-2012

Re: Ap 105

Ok I connected to the ENET port instead of the console port and all is good thank you for all your help.

Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: