Wireless Access

Reply
Contributor II

Aruba AP 205 802.11n in All Access Points

Hello,

 

I set up a redundant pair of 7030 controllers at a customer. All AP 205 and AP 204 are shown as 802.11n standard in stead of 802.11ac in monitoring-> all access points.

 

Anyone noticed this before? F/W is 6.5.0.3 but I did a role back to 6.4.3.4 but that didn't change anything. Looks like I'm missing a config setting.

vap htssid_prof 40Mhz ht and vht enabled.

RF Management ARM profile 40Mhz (and 80Mhz)

  

thanks, Erik

Guru Elite

Re: Aruba AP 205 802.11n in All Access Points

On the command line, type "show audit-trail".

That will allow you to see what you might have done to make it say 802.11n.

In the ARM profile, you should make sure that VHT is enabled.
******************
Answers and views expressed by me on this forum are my own and not necessarily the position of Aruba Networks or Hewlett Packard Enterprise.
******************
Contributor II

Re: Aruba AP 205 802.11n in All Access Points

Nothing showing in show audit-trail output. VHT is enabled

 

Looks like I need to get me an AP 205 in  my lab to figure out what's going on there. 

Guru Elite

Re: Aruba AP 205 802.11n in All Access Points

Type show "ap bss-table" and see if it says VHT or just HT
******************
Answers and views expressed by me on this forum are my own and not necessarily the position of Aruba Networks or Hewlett Packard Enterprise.
******************
Search Airheads
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: