Wireless Access

Reply
Occasional Contributor II
Posts: 27
Registered: ‎03-16-2013

Aruba AP-93 Caught in infinite reboot loop

Hello all,

 

A while ago I purchased 8 AP-93s. I've only recently gotten to try them out. For some reason, I can't get them to function in any way, shape or form. They appear to be caught in an infinite reboot loop. Does anyone have any suggestions as to what I should do? Thanks in advance!

 

Ryan

 

P.S.--I have attached the AP's CLI boot information. Please let me know if you need any more information.

Guru Elite
Posts: 8,637
Registered: ‎09-08-2010

Re: Aruba AP-93 Caught in infinite reboot loop

Looks like the boot loader may be corrupt. 

 

Take a look at this post:

http://community.arubanetworks.com/t5/Unified-Wired-Wireless-Access/AP-and-controller-images/td-p/64416

 


Tim Cappalli | Aruba Security TME
@timcappalli | timcappalli.me | ACMX #367 / ACCX #480
Occasional Contributor II
Posts: 27
Registered: ‎03-16-2013

Re: Aruba AP-93 Caught in infinite reboot loop

Thanks for your reply. After looking at the post that you have linked to, I tried that to upgrade "mips32.ari" but it bricked the access point that I was trying to fix. I did it as was stated in the second reply to that thread.

 

How should I proceed from here? I don't want to brick any more access points.

Guru Elite
Posts: 8,637
Registered: ‎09-08-2010

Re: Aruba AP-93 Caught in infinite reboot loop

I would open a TAC case. They can help you fix the issue and rma the bricked one.

Tim Cappalli | Aruba Security TME
@timcappalli | timcappalli.me | ACMX #367 / ACCX #480
Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: