Wireless Access

Reply
Occasional Contributor I

Aruba Virtual Controller looses connection time by time

Hey all,
first of all: I am quite new to all this so please bear with me :)

Currently I am trying to add another Dell Aruba AP 93H to my existing environment (Dell Aruba93 (AOS 6.3.1.8-4.0.0.9_47220) with Virtual Controller running on it).

The problem is: The new AP wont connect to the controller. Reason might be, that the controller looses connection time by time (see attached Screenshot).

 

Can you help me troubleshoot this issue?

Best regards

Aruba

Re: Aruba Virtual Controller looses connection time by time

If I am not mistaken, the 93H was not available in an IAP version; and would not be able to join a cluster.

------------------------------------------------
Systems Engineer, Northeast USA
AMFX | ACCX | ACDX | ACMX

Occasional Contributor II

Re: Aruba Virtual Controller looses connection time by time

I am experiencing the similar issue on my VC in Aruba central, it keeps losing time and resets itself, even after committing the config settings. 

Highlighted
Aruba

Re: Aruba Virtual Controller looses connection time by time


@willsonwrote:

I am experiencing the similar issue on my VC in Aruba central, it keeps losing time and resets itself, even after committing the config settings. 


I suggest opening a new thread for your particular issue.   I think the original post (although titled "loses connection time by time"), is really about joining the cluster with a different model AP.   .

------------------------------------------------
Systems Engineer, Northeast USA
AMFX | ACCX | ACDX | ACMX

Search Airheads
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: