Wireless Access

Reply
Contributor I
Posts: 31
Registered: ‎12-12-2012

Average Bits Per Second

Hi All,

 

Quick question, does anyone know why the Average Bits Per Second Out = 0bps on the overview dashboard?

This is a IAP-105 deployment with AirWave 7.5.1 demo.

 

Cheers

 

Chris

 

Chief Airhead
Posts: 1,111
Registered: ‎07-13-2010

Re: Average Bits Per Second

Is this for wireless or wired interface?

Sean Rynearson | Chief Airhead
Aruba, a Hewlett Packard Enterprise Company
Contributor I
Posts: 31
Registered: ‎12-12-2012

Re: Average Bits Per Second

Wireless.... but looking at "Average usage for Wired" it is 0bps as well.


Chris

 

Chief Airhead
Posts: 1,111
Registered: ‎07-13-2010

Re: Average Bits Per Second

Hmm. I dunno, I will have to take a look at my server in the morning. I have always seen traffic going in and out of the wireless and wired interfaces of my aps.

Sean Rynearson | Chief Airhead
Aruba, a Hewlett Packard Enterprise Company
Moderator
Posts: 1,252
Registered: ‎10-16-2008

Re: Average Bits Per Second

@Chris,

 

I noticed that you said you're on AMP version 7.5.1, is that a typo?  Current release is 7.6.1.  Please verify by checking:

# root; svn info

# amp_version

 

If you're really on 7.5.1, there were several fixes that were made directly for IAP support in AMP.  In the meanwhile, I'll see if there's a lab setup that can replicate what you're seeing.


Rob Gin
Senior QA Engineer - Network Services
Aruba Networks, a Hewlett Packard Enterprise Company
Chief Airhead
Posts: 1,111
Registered: ‎07-13-2010

Re: Average Bits Per Second

His screenshot showes AMP 7.5.7

Sean Rynearson | Chief Airhead
Aruba, a Hewlett Packard Enterprise Company
Contributor I
Posts: 31
Registered: ‎12-12-2012

Re: Average Bits Per Second

AMP 7.5.7 sorry was a typo. I will attempt an upgrade.

 

Thanks

 

Chris

 

Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: