Wireless Access

Reply
Regular Contributor I
Posts: 188
Registered: ‎03-22-2013

Device requires a static IP, but cant get it to work

We have a system that uses a wifi bridge to connect, but it doesnt support DHCP, and putting a static address in doesnt work either.  The ssid its connecting to has 2 vlans (pooled) associated with it, and I have tried an IP from both associated lease lease pools, assuming that aruba could be dropping the device onto the other vlan, but it simply wont work.

 

Any ideas??  Im tempted to dell the system engineer to get a bridge that supports dhcp, as it is an old legacy system!

 

Cheers

Guru Elite
Posts: 8,447
Registered: ‎09-08-2010

Re: Device requires a static IP, but cant get it to work

Do you have enforce DHCP enabled in your AAA profile?

Tim Cappalli | Aruba Security TME
@timcappalli | timcappalli.me | ACMX #367 / ACCX #480
Regular Contributor I
Posts: 188
Registered: ‎03-22-2013

Re: Device requires a static IP, but cant get it to work

Hi,

 

Wasnt something Id manually changed, but seems disabled by default anyway.

 

Cheers

Guru Elite
Posts: 8,447
Registered: ‎09-08-2010

Re: Device requires a static IP, but cant get it to work

Please try using a user derivation rule to manually set the VLAN.

Tim Cappalli | Aruba Security TME
@timcappalli | timcappalli.me | ACMX #367 / ACCX #480
Regular Contributor I
Posts: 188
Registered: ‎03-22-2013

Re: Device requires a static IP, but cant get it to work

That was actually the next thing I was going to try, I was just hoping that if we tried an address from each vlan, that it would work anyway...

Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: