Wireless Access

Reply
Frequent Contributor I
Posts: 81
Registered: ‎10-15-2012

GUI cosmetic bug 6.4.2.6 - Mesh

Hello,

 

We encountered what seems a cosmetic bug with one of our end-customers;

They have upgraded their 7240 controllers from 6.4.2.3 to 6.4.2.6 and they noticed, that when you click in the gui on Monitoring => Network Summary that the Mesh Portal is not there when even the Mesh Point is there! (All APs are on the master for the moment - concerning AP104 - connection to mesh portal and point is OK, so only cosmetic)

NetworkMonitor.jpg

When you click on All Mesh Nodes, the Portal isn't there either:

AllMeshNodes.jpg

 

But when you Click under controller on Mesh Nodes, it is there:

MeshNodes.jpg

 

Also in the CLI, we can see mesh point and portal active:

CLI.jpgWith one of our other clients who have Aruba 3400 controllers also just upgraded to 6.4.2.6, and with a Mesh configuration, we don't see this problem in monitoring => Portal and Point are up.

 

Does anyone else has seen this issue?

 

Kind regards,

Thomas
ACMX#370 ACCP

-- Found something helpful, important, or cool? Click the Kudos Star in a post.
-- Problem Solved? Click "Accept as Solution" in a post.
Guru Elite
Posts: 21,269
Registered: ‎03-29-2007

Re: GUI cosmetic bug 6.4.2.6 - Mesh

Did they try clearing their browser cache?  I am only asking because they said that they just upgraded.

 



Colin Joseph
Aruba Customer Engineering

Looking for an Answer? Search the Community Knowledge Base Here: Community Knowledge Base

Frequent Contributor I
Posts: 81
Registered: ‎10-15-2012

Re: GUI cosmetic bug 6.4.2.6 - Mesh

Yes, I tried to reload the page without Cache ("ctrl+F5")

 

kind regards,

Thomas
ACMX#370 ACCP

-- Found something helpful, important, or cool? Click the Kudos Star in a post.
-- Problem Solved? Click "Accept as Solution" in a post.
Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: