Wireless Access

Reply
Occasional Contributor II
Posts: 12
Registered: ‎08-07-2012

GUI issues

Hello - configuring a pair of 7210's. In the GUI, I'm having very weird issues using IE,Chrome and Firefox. Tried all three.

Adding a simple radius server it cleared out the IP address but kept the server name. Had to fix it via CLI. Kept getting blanked when saving it via GUI.

Configured some destination in the Firewall setting and they were being saved but not displayed in the GUI. If I add another it sometime displays based on sorting. There is no pagination....

Going nuts as I've used the GUI to configure some 651s. Anyone seen this behavior? I also used private mode in browsers and cleared cache etc. no luck.

MVP
Posts: 3,020
Registered: ‎10-25-2011

Re: GUI issues

could be a firmware bug?

which firmware you have got?

 

Cheers

Carlos

----------------------------------------------------
Product Manager - Aruba Networks
Alternetworks Corp
Occasional Contributor II
Posts: 12
Registered: ‎08-07-2012

Re: GUI issues

 

Hi Carlos - this is from show ver:  

 

Aruba Operating System Software.
ArubaOS (MODEL: Aruba7210-US), Version 6.2.1.5
Compiled on 2013-12-05 at 13:51:32 PST (build 41167) by p4build

ROM: System Bootstrap, Version CPBoot 1.2.0.9 (build 35873)
Built: 2012-10-24 13:51:09
Built by: p4build@re_client_35873



MVP
Posts: 3,020
Registered: ‎10-25-2011

Re: GUI issues

[ Edited ]

Hello

There is something wrong with the 7210 tor with your computer then...

I just added a radius server to a 3200 mx with that exact firmware and nothing wrong happened, it aded it correctly.   I used Firefox 26, and like a said an aruba 3200.

 

I would advice you to create a support ticket with Aruba Tac

 

Cheers

Carlos

----------------------------------------------------
Product Manager - Aruba Networks
Alternetworks Corp
Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: