Wireless Access

Reply
Occasional Contributor II
Posts: 23
Registered: ‎04-02-2013

Guest Provisioning

Hello,

I'm wondering if there is a way to manually choose a particular role for the guest account that we are creating via the Guest Provisioning GUI.

In my case, I would like to have 2 sort of account, a "unrestricted guest" and a "restricted guest" which will have less access than the first one.
Both will go through my firewall, and I was thinking of putting "unrestricted guest" on vlan X and "restricted" on vlan Y.

Thank you very much for you help,

Regards,

Guru Elite
Posts: 20,759
Registered: ‎03-29-2007

Re: Guest Provisioning

With the built-in captive portal, you cannot, unfortunately.



Colin Joseph
Aruba Customer Engineering

Looking for an Answer? Search the Community Knowledge Base Here: Community Knowledge Base

Occasional Contributor II
Posts: 23
Registered: ‎04-02-2013

Re: Guest Provisioning

Do you have a workaround or something ? As I do need to have 2 separated roles.

Guru Elite
Posts: 20,759
Registered: ‎03-29-2007

Re: Guest Provisioning

There is no workaround.  If you go in the local-user database, you can create users with any role, but not in the guest provisioning screen.



Colin Joseph
Aruba Customer Engineering

Looking for an Answer? Search the Community Knowledge Base Here: Community Knowledge Base

Occasional Contributor II
Posts: 23
Registered: ‎04-02-2013

Re: Guest Provisioning

Thank you very much for you quick help as always :smileyhappy:
Have a nice day.

Super Contributor II
Posts: 354
Registered: ‎09-26-2012

Re: Guest Provisioning

CJoseph,

Please advice which has higher priority either " If you go in the local-user database, you can create users with any role" OR "default role in AAA profile.

I tried this but unfortunately guest users always gets the role defined in AAA profile, not that role which define while creating user in internal db,
Thanks & Regards
Syed Murad Ali
ACMP ACMA CCNA
MVP
Posts: 1,412
Registered: ‎11-30-2011

Re: Guest Provisioning

check your server group for internal, there should be a user role setting the role based on what is in the internal-db. i have had this working fine.

Super Contributor II
Posts: 354
Registered: ‎09-26-2012

Re: Guest Provisioning

sorry i didn't get you as my english isn't very good.

Anyway i tried but it didn't work for me :-(
Thanks & Regards
Syed Murad Ali
ACMP ACMA CCNA
Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: