Wireless Access

Reply
Occasional Contributor II
Posts: 27
Registered: ‎12-18-2011

I tunes not working

We are using AP-103 and 6.4.1.0 code release.

 

Google play store and internet is working we have trouble accessing apple store alone has anybody faced the same issue before ?

Community Administrator
Posts: 2,281
Registered: ‎12-03-2013

Re: I tunes not working

You may need to add a netdestination (itunes store) in the role you are using.

CWNA, ACMP, Security +
Community Administrator
Posts: 2,281
Registered: ‎12-03-2013

Re: I tunes not working

Actually here is another recent post about the same problem. Might keep an eye on it as well.

 

http://community.arubanetworks.com/t5/Unified-Wired-Wireless-Access/Issue-with-IOS-clients-on-APs-on-VPN-unable-to-access-Apple/td-p/207527

CWNA, ACMP, Security +
Occasional Contributor II
Posts: 27
Registered: ‎12-18-2011

Re: I tunes not working

We dont have a PEF license ..

 

I tunes store uses standard http 80 and 443 ports dont think this should be an issue.

 

Do we need to enable itunes services on the AIrgroup profile ?

Guru Elite
Posts: 8,649
Registered: ‎09-08-2010

Re: I tunes not working

No, you should not need PEF or AIrGroup.

 

While you're attempting to connect, can you run the following command from the controller

 

show datapath session table | include 17.154

 

 

 


Tim Cappalli | Aruba Security TME
@timcappalli | timcappalli.me | ACMX #367 / ACCX #480
Occasional Contributor II
Posts: 27
Registered: ‎12-18-2011

Re: I tunes not working

We are using bridge mode on the SSID so i dont think show datapath session table will be visible for the users.

Guru Elite
Posts: 8,649
Registered: ‎09-08-2010

Re: I tunes not working

Can you confirm that a wired user in the same subnet can access the services?


Tim Cappalli | Aruba Security TME
@timcappalli | timcappalli.me | ACMX #367 / ACCX #480
Occasional Contributor II
Posts: 27
Registered: ‎12-18-2011

Re: I tunes not working

We were using a cisco access point ealrier it was working fine and we have replaced it with AP-103 and it stopped working.

Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: