Wireless Access

Reply
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎01-05-2015

My AP after provisioning still showing in provisioning list. Any idea?

Hello,

 

My AP (205) after provisioning still showing in provisioning list. Any idea?

 

Guru Elite
Posts: 8,460
Registered: ‎09-08-2010

Re: My AP after provisioning still showing in provisioning list. Any idea?

Are there any flags?


Tim Cappalli | Aruba Security TME
@timcappalli | timcappalli.me | ACMX #367 / ACCX #480
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎01-05-2015

Re: My AP after provisioning still showing in provisioning list. Any idea?

Hi,

Thanks for reply.
Yes, There is a flag "I - Inactive".

PC
Valued Contributor II
Posts: 804
Registered: ‎12-01-2014

Re: My AP after provisioning still showing in provisioning list. Any idea?

Hi friend,

 

let me get more clarity, is that AP listed when you select "AP installation" in GUI ? if yes please confirm whether the AP group is changed to the new AP-Group or still showing as default.

 

Please clarify.

 

 

Cheers,
Venu Puduchery,
[Is my post helped you ? Give Kudos :) ]
Valued Contributor II
Posts: 804
Registered: ‎12-01-2014

Re: My AP after provisioning still showing in provisioning list. Any idea?

Ok. If the flag is I then look at the following configuration,

 

1. Is the VLAN mapped to the VAP is available in the controller ?

2. put show profile-errors to check for errors.

 

 

Please clarify

Cheers,
Venu Puduchery,
[Is my post helped you ? Give Kudos :) ]
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎01-05-2015

Re: My AP after provisioning still showing in provisioning list. Any idea?

Hi,

Yes, the AP is listed in "AP Installation".
The AP group is changed.
And I put the "Master Controller IP".
Others options not touched.

Thanks,
PC
Valued Contributor II
Posts: 804
Registered: ‎12-01-2014

Re: My AP after provisioning still showing in provisioning list. Any idea?

Check whether the VAP is properly configured and mapped. check the VLAN mapped to the VAP.

 

use show profile-errors to find some reasons.

Cheers,
Venu Puduchery,
[Is my post helped you ? Give Kudos :) ]
MVP
Posts: 1,422
Registered: ‎10-25-2011

Re: My AP after provisioning still showing in provisioning list. Any idea?

Are there any licenses installed?
Pasquale Monardo | Senior Network Solutions Consultant
ACDX #420 | ACMP
[If you found my post helpful, please give kudos!]
MVP
Posts: 1,413
Registered: ‎11-30-2011

Re: My AP after provisioning still showing in provisioning list. Any idea?

even good provisioned APs will show up in that list.

 

the I flag isn't good, you could check your logs to see if you can find a reason for it there.

MVP
Posts: 331
Registered: ‎04-25-2013

Re: My AP after provisioning still showing in provisioning list. Any idea?

Usually when the AP show the flag “I” or “Inactive”, that mean that the AP is not broadcasting any SSID

That may be caused by

  • VAP Inactive
  • VLAN not mapped to the VAP
  • AP provisioned with the “default” AP group (without any modification).
Raouf CHAHBOUNE
ICT Network & Security Engineer
CCNP R/S | CCNA Security | ACMP|ACDX



[If my post is helpful please give kudos, or mark as solved if it answers your post.]
Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: