Wireless Access

Reply
Contributor I
Posts: 32
Registered: ‎12-09-2011

On the GUI for our Master controller, on the Monitoring tab no data is being displayed.

On the GUI for our Master controller, on the Monitoring tab no data is being displayed. There should be all the info of our other controllers, APs and SSID but all it's displaying is zeros. It's the same no matter what web browser I use.

 

Has anyone ever seen this or had a similar issue before? How did you fix it?

MVP
Posts: 4,271
Registered: ‎07-20-2011

Re: On the GUI for our Master controller, on the Monitoring tab no data is being displayed.

[ Edited ]

 

What AOS are you using ?

 

You probably have but can you confirm the AP count on that controller through the CLI ? show ap essid or show ap bssid

Thank you

Victor Fabian
Lead Mobility Engineer @ Integration Partners
AMFX | ACMX | ACDX | ACCX | CWAP | CWDP | CWNA
Contributor I
Posts: 32
Registered: ‎12-09-2011

Re: On the GUI for our Master controller, on the Monitoring tab no data is being displayed.

OS version is 6.1.3.7

 

Yes that works fine, it'sjust the GUI

MVP
Posts: 4,271
Registered: ‎07-20-2011

Re: On the GUI for our Master controller, on the Monitoring tab no data is being displayed.

 

You mentioned you tried using different browser, make you are using the supported browsers :

 

ArubaOS 6.1.3.8 Release Notes.pdf - Adobe Reader_2013-10-11_10-16-45.png

 

Try clearing the cache or using another device .

 

There's a lot of bug fixes in 6.1.3.8 and 6.1.3.8

Thank you

Victor Fabian
Lead Mobility Engineer @ Integration Partners
AMFX | ACMX | ACDX | ACCX | CWAP | CWDP | CWNA
Guru Elite
Posts: 21,018
Registered: ‎03-29-2007

Re: On the GUI for our Master controller, on the Monitoring tab no data is being displayed.


dnulty wrote:

On the GUI for our Master controller, on the Monitoring tab no data is being displayed. There should be all the info of our other controllers, APs and SSID but all it's displaying is zeros. It's the same no matter what web browser I use.

 

Has anyone ever seen this or had a similar issue before? How did you fix it?


dnulty,

 

Did you enable WMS offload?

 



Colin Joseph
Aruba Customer Engineering

Looking for an Answer? Search the Community Knowledge Base Here: Community Knowledge Base

Contributor I
Posts: 32
Registered: ‎12-09-2011

Re: On the GUI for our Master controller, on the Monitoring tab no data is being displayed.

I've not changed anything, how do I check if it's on or not?

 


cjoseph wrote:

dnulty wrote:

On the GUI for our Master controller, on the Monitoring tab no data is being displayed. There should be all the info of our other controllers, APs and SSID but all it's displaying is zeros. It's the same no matter what web browser I use.

 

Has anyone ever seen this or had a similar issue before? How did you fix it?


dnulty,

 

Did you enable WMS offload?

 




Guru Elite
Posts: 21,018
Registered: ‎03-29-2007

Re: On the GUI for our Master controller, on the Monitoring tab no data is being displayed.

There should be no servers configured when you execute "show mobility managers".  It is not something you would just enable by accident.

 

(3600Controller) #show mobility-managers

No MMS Servers are configured

 



Colin Joseph
Aruba Customer Engineering

Looking for an Answer? Search the Community Knowledge Base Here: Community Knowledge Base

Contributor I
Posts: 32
Registered: ‎12-09-2011

Re: On the GUI for our Master controller, on the Monitoring tab no data is being displayed.

I've checked and none are configured.

Aruba
Posts: 1,644
Registered: ‎04-13-2009

Re: On the GUI for our Master controller, on the Monitoring tab no data is being displayed.

[ Edited ]

Does this master controller terminate any APs, or is a dedicated master?  Run the following from the CLI to see if the local controllers are talking to the master to pass along the appropriate information.

 

show switches

show switches summary

 


Also, I know you already checked for mobility managers, but run the following to make sure the master is set for wms:

 

show wms general

 

Look for

wms-on-master     enable

 

Lastly, did anything change that you are aware of?  Upgrades?  Reboots?  Config changes?

show audit-trail

------------------------------------------------
Systems Engineer, Northeast USA
ACCX | ACDX | ACMX

Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: