Wireless Access

Reply
Occasional Contributor I
Posts: 5
Registered: ‎04-17-2014

Provision 275

This Just Started...

Any Thoughts

 

This error appears when I try to put the AP provision ,

 

Error browser 

 

"Not all IPSec parameters are set; please set the remaining parameters"

 

 

 

Name:Aruba Operating System Software.
Model:Aruba3600
Version:6.4.2.0

 

 

 

AP 275

 

 

MVP
Posts: 130
Registered: ‎06-11-2013

Re: Provision 275

Are you trying to provision the AP as a remote AP?

 

Or are you deploying as a campus AP?


ACMX#255 | ACMP | ACCP | AWMP
www.securelink.nl
MVP
Posts: 4,301
Registered: ‎07-20-2011

Re: Provision 275

The workaround is to do it using the CLI command :
provision-ap copy-provisioning-params ap-name 00:00:00:00:00:00
provision-ap installation default
provision-ap ipaddr 1.1.1.1.
provision-ap netmask 255.255.255.0
provision-ap gateway 1.1.1.254
provision-ap dns-server-ip 1.1.1.253
provision-ap domain-name domain.net
provision-ap no external-antenna
provision-ap server-name aruba-master
provision-ap ap-group "Group1"
provision-ap ap-name "AP1"
provision-ap no syslocation
provision-ap mesh-role none
provision-ap no fqln
provision-ap reprovision ap-name 00:00:00:00:00:00

But you should consider upgrading to a later code that has a fix for that.
Thank you

Victor Fabian
Lead Mobility Engineer @ Integration Partners
AMFX | ACMX | ACDX | ACCX | CWAP | CWDP | CWNA
Occasional Contributor I
Posts: 5
Registered: ‎04-17-2014

Re: Provision 275

HI Campus ...

 

It is happing to all my Ap 

 

Every change is giving the Error 

MVP
Posts: 288
Registered: ‎08-27-2012

Re: Provision 275

I would suggest upgrading to 6.4.2.3. There are lots of bug fixes in that release (it's GA now), and it has some specific fixes for the AP-275 that might resolve issues that could later plague you once you resolve this issue.

ACDX #419 | ACMP |
Occasional Contributor I
Posts: 5
Registered: ‎04-17-2014

Re: Provision 275

Up graded the code to 6.4.2.3 GA release.

 

Still have Error 

 

Starting support case.

MVP
Posts: 4,301
Registered: ‎07-20-2011

Re: Provision 275

try refreshing your browser or try another one
Thank you

Victor Fabian
Lead Mobility Engineer @ Integration Partners
AMFX | ACMX | ACDX | ACCX | CWAP | CWDP | CWNA
MVP
Posts: 1,357
Registered: ‎11-07-2008

Re: Provision 275

Disable any auto-form fill applets or plugins on your browser. I've seen that regularly with people who have that enabled on their browsers. You other option is to check then uncheck the ipsec settings checkbox to clear the field that the browser tried to autopupulate.

Jerrod Howard
Sr. Techical Marketing Engineer
MVP
Posts: 288
Registered: ‎08-27-2012

Re: Provision 275

I would try starting a browser cleanly with no add ins and be sure the cache is clear. If you have another computer it's worth trying that as well.
ACDX #419 | ACMP |
Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: