Wireless Access

Reply
Regular Contributor I
Posts: 175
Registered: ‎10-22-2010

access the apboot prompt from telnetting to the AP

Hi, 

 

I telnet-ed to the AP. i am at the # prompt. switched to full access. 

 

is it possible to get to the apboot prompt from here? 

 

 

MVP
Posts: 4,301
Registered: ‎07-20-2011

Re: access the apboot prompt from telnetting to the AP

 

I believe this could only access through the console

Thank you

Victor Fabian
Lead Mobility Engineer @ Integration Partners
AMFX | ACMX | ACDX | ACCX | CWAP | CWDP | CWNA
Regular Contributor I
Posts: 175
Registered: ‎10-22-2010

Re: access the apboot prompt from telnetting to the AP

Thank you. 

 

There are a few bunch of campus AP's struck in reboot loop after upgrading image on the controller.

 

To check the console of the AP, what is going on.

 

looking to see if possible to remotely get on the console by telnet or ssh or get to the apboot prompt by ssh or telnet to the AP. 

MVP
Posts: 4,301
Registered: ‎07-20-2011

Re: access the apboot prompt from telnetting to the AP

 

Can you check the following ?

 

- show log system all | include <apmac>

- show ap debug system-status <apname>

- show ap database ( any flags)

- logging level debugging ap-debug <apname> and then do a show log all | include <apmac>

 

What did you upgrade to ? and what was the previous AOS ?

Thank you

Victor Fabian
Lead Mobility Engineer @ Integration Partners
AMFX | ACMX | ACDX | ACCX | CWAP | CWDP | CWNA
Regular Contributor I
Posts: 175
Registered: ‎10-22-2010

Re: access the apboot prompt from telnetting to the AP

Actually the setup was a master and local which was on 6.1.2.7. A third local controller was added to the system which was on 6.1.3.1. 

 

Deciding all the controllers have to be on the same version of code. All three controllers were upgraded to 6.1.3.8. 

 

A few bunch of AP's got struck on reboot loop. The system logs is filled with AP upgrade image failed. 

 

The AP's which are in reboot loop; are seen as down from the controller. Will check to see if debugging the AP would give any useful data to recover the AP from the reboot loop. 

 

 

MVP
Posts: 4,301
Registered: ‎07-20-2011

Re: access the apboot prompt from telnetting to the AP

 

Are you using LMS primary/backup for your failover/redundancy ? or VRRP ?

Thank you

Victor Fabian
Lead Mobility Engineer @ Integration Partners
AMFX | ACMX | ACDX | ACCX | CWAP | CWDP | CWNA
Regular Contributor I
Posts: 175
Registered: ‎10-22-2010

Re: access the apboot prompt from telnetting to the AP

lms .. no VRRP. 

 

 

Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: