Wireless Access

Reply
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎03-12-2013

copy controller configuration

We have a 3400 series controller, and we want to upgrade to 3600 . If there a way to copy all the configuration from 3400 to 3600 including network configuration(VRRP,vlans ect) . 

Aruba Employee
Posts: 148
Registered: ‎11-25-2009

Re: copy controller configuration

you can backup the flash from the old controller and restore them on the new controller. 

 

The Below KB article should help you 

 

https://arubanetworkskb.secure.force.com/pkb/articles/HowTo/R-234

Vinod Kumaar AVM ACMX, ACDX
Principal Network Engineer
Customer Advocacy | Aruba Networks Inc.

Did something you read in the Community solve a problem for you? If so, click "Accept as Solution" in the bottom right hand corner of the post.
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎03-12-2013

Re: copy controller configuration

Dear Vinod,

Thanks for your response and suggestion . Will the flash contain license information . If i copy flash from 3400 to 3600 will it copy licenses too . 

MVP
Posts: 507
Registered: ‎05-11-2011

Re: copy controller configuration

In terms of licenses - take a look at this thread:
http://community.arubanetworks.com/t5/ArubaOS-and-Mobility-Controllers/moving-licenses/m-p/38466


Regards
John Solberg

-ACMX #316 :: ACCP-
Intelecom - Norway
----------------------------
Remember to Kudo if a post helped you! || Problem Solved? Click "Accept as Solution" in a post!
Occasional Contributor I
Posts: 7
Registered: ‎10-11-2012

Re: copy controller configuration

[ Edited ]

you need to copy the licenses to the flash first. find the export/import license under controller configuration -> licenses

 

though, i think the licenses is bound by the SN of the controller.

New Contributor
Posts: 1
Registered: ‎03-11-2013

Re: copy controller configuration

Thanks, will this work if we want to copy the exact configuration from 3400 to 3600 controllers ?

Occasional Contributor I
Posts: 7
Registered: ‎10-11-2012

Re: copy controller configuration

well, i never tried it but i think yes with a little adjustment in ports and ip configuration.

 

make sure you try it first before fully implement it.

Aruba Employee
Posts: 28
Registered: ‎09-05-2012

Re: copy controller configuration

If you are paranoid (like me), you might want to do a "show ap active" and grab a list of the connected APs.

 

http://www.arubanetworks.com/techdocs/ArubaOS_61/ArubaOS_61_CLI/showap.htm

 

If on the same L2 network, they should all come back on okay.  But if there are problems (different L2 etc), then you at least have a quick cheat sheet of which APs might be looking for a home.

Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: