Wireless Access

Reply
Occasional Contributor I
Posts: 6
Registered: ‎08-14-2013

my "show conf" not natch with my "show run" when I restore a backup

my network is formed for one aruba 3600 and 41 Ap's, did a flash memory backup and restore on a Model 3200 controller, however when you check the controller configuration in 3200, many settings are not passed, settings such as the user role, if I check the configuration with the command "show conf" and the settings appear correct and complete, but if I check the configuration with the command "show run" and the configuration is incomplete.

MVP
Posts: 1,409
Registered: ‎05-28-2008

Re: my "show conf" not natch with my "show run" when I restore a backup

Did u remembered to install all licenses (such pef or others)

before deploying your old conf.

 

*****************2Plus Wireless Solutions****************************
Aruba Airheads - Powered By community for empower the community
************ Don't Forget to Kudos + me,If i helped you******************
Occasional Contributor I
Posts: 6
Registered: ‎08-14-2013

Re: my "show conf" not natch with my "show run" when I restore a backup

excellent, thanks,

 

the right steps were:

 

First, copy the backup of the flash to the new controller.
second: flash restore the new controller
third, copy and restore licenses for the new controller
restart the controller

MVP
Posts: 1,434
Registered: ‎10-25-2011

Re: my "show conf" not natch with my "show run" when I restore a backup

yes just make sure that the licenses have been transfered to a new serial number if you are transferring to a "new" controller.

Pasquale Monardo | Senior Network Solutions Consultant
ACDX #420 | ACMP
[If you found my post helpful, please give kudos!]
Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: