Wireless Access

Reply
Frequent Contributor II
Posts: 134
Registered: ‎03-01-2013

s2500 checksum failed

I have a device with the following output while booting. Can I perform a "format 0:0" to try to get it to take an image or will it need to be RMA'd?

 

cpboot> boot

booting system partition 0:1
USB:   USB 2.0 started, EHCI 1.00scanning bus for devices... 2 USB Device(s) found
       scanning bus for storage devices... max USB Storage Device reached: 1 stopping
1 Storage Device(s) found
1 blocks read: OK
Loading image 0:1........................................................................................................................................................................................................
Booting image...
Checksum failed!
booting system partition 0:0
USB:   USB 2.0 started, EHCI 1.00scanning bus for devices... 2 USB Device(s) found
       scanning bus for storage devices... max USB Storage Device reached: 1 stopping
1 Storage Device(s) found
1 blocks read: OK
Loading image 0:0.......................................................................................................................................................................................................
Booting image...
Checksum failed!
booting system partition 0:2
USB:   USB 2.0 started, EHCI 1.00scanning bus for devices... 2 USB Device(s) found
       scanning bus for storage devices... max USB Storage Device reached: 1 stopping
1 Storage Device(s) found
1 blocks read: OK
Image not present
booting system partition 1:0
USB:   USB 2.0 started, EHCI 1.00scanning bus for devices... 2 USB Device(s) found
       scanning bus for storage devices... 1 Storage Device(s) found
0 blocks read: ERROR
0: Partition not created
Image not present
booting system partition 1:1
USB:   USB 2.0 started, EHCI 1.00scanning bus for devices... 2 USB Device(s) found
       scanning bus for storage devices... 1 Storage Device(s) found
0 blocks read: ERROR
1: Partition not created
Image not present
booting system partition 1:2
USB:   USB 2.0 started, EHCI 1.00scanning bus for devices... 2 USB Device(s) found
       scanning bus for storage devices... 1 Storage Device(s) found
0 blocks read: ERROR
2: Partition not created
Image not present

 

Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: