Wireless Access

Reply
MVP
Posts: 1,409
Registered: ‎05-28-2008

some AP175P units (3) Only turning on via Poe injector:Midspan 9001G and PowerDsine 3001

[ Edited ]

Hi Guys,

I have a wired wired problem.

I got 3 AP-175P units that seems to getting POE only from Midspan 9001G or PD 3001.. :smileysad:

When i try to connect it to Aruba S3500 or Midspan 9001GO - the unit doesn't turning on at all.

 

NOTE:

  • Midspan 9001G
  • Midspan 9001GO
  • PD 3001
  • Arubs S3500

 

are working just fine :smileyfrustrated: They are turning on other AP-175P units. And other AP-105 / AP-104 / and all other modules.Of Aruba AP so..The injectors and the switch are just fine.

 

Anyone can explain me why? Or what might do that? - is the three units of the AP-175P that i got need to do RTF OR RMA process? If they don't turning on from 802.3af/802.3at standard devices? And only getting ON from 9001G/3001... Wired..

 

i hope that someone here in this gr8 forum - already counter such an issue.

 

Have a lovely week.

 

Me

 

 

*****************2Plus Wireless Solutions****************************
Aruba Airheads - Powered By community for empower the community
************ Don't Forget to Kudos + me,If i helped you******************
MVP
Posts: 1,357
Registered: ‎11-07-2008

Re: some AP175P units (3) Only turning on via Poe injector:Midspan 9001G and PowerDsine 3001

I hate to tell you, but short of changing cables and trying other hardware, you may want to call TAC and get a case opened. I'm assuming you have the POE profile configured on the 3500, not sure about the 9001GO, that should just fire up. Sounds like TAC is your next step. Sorry man...

Jerrod Howard
Sr. Techical Marketing Engineer
Search Airheads
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: