Wireless Access

last person joined: 2 days ago 

Access network design for branch, remote, outdoor and campus locations with Aruba access points, and mobility controllers.
Expand all | Collapse all

IAP 215 and 315 don't join same cluster

  • 1.  IAP 215 and 315 don't join same cluster

    Posted Mar 13, 2020 10:54 AM

    Hi guys,

     

    I know all the points that can prevent IAPs joining the same cluster, but right now I have this issue: just two IAPs, IAP-215 and IAP-315 are in the same subnet but they join in the same cluster, each one is its own VC. Points I have already checked:

     

    1. Two IAPs are in the same version which is 8.5.0.5.
    2. Two IAPs are in the same subnet, and they can ping each other.
    3. There is no firewall blocking ports between them.
    4. Auto-join mode is enabled.
    5. Preferred master is disabled.

    Last thing I did is to factory reset IAP-215, but it reboots broadcasting the SetMeUp... SSID and it didn't join to IAP-315. What can I do? What command shall I use to troubleshoot this? Do you need any output?

     

    Regards,

    Julián



  • 2.  RE: IAP 215 and 315 don't join same cluster

    Posted Mar 13, 2020 02:17 PM

    Hi,

     

    I attach the "show log system" for both IAPs. Any idea?

     

    Regards,

    Julián

    Attachment(s)

    txt
    log_315.txt   11K 1 version
    txt
    log_215.txt   11K 1 version


  • 3.  RE: IAP 215 and 315 don't join same cluster

    Posted Mar 13, 2020 05:08 PM

    Can you post the output for the following command from both the IAPs?

    show election statistics