Network Management

 View Only
last person joined: yesterday 

Keep an informative eye on your network with HPE Aruba Networking network management solutions
Expand all | Collapse all

IMC SSH and REST connection to Aruba 6200F not possible

This thread has been viewed 6 times
  • 1.  IMC SSH and REST connection to Aruba 6200F not possible

    Posted 15 days ago

    Hi,

    our organisation uses HPE IMC for our switch management. Our devices are mainly Aruba 2930F, Aruba CX 6000 and Aruba CX 6100.

    Now we've purchased a few Aruba CX 6200F models, but can't fully implement them in our IMC. SNMP works great, SSH and REST seems to get a timeout and/or login failures.

    The only obvious difference to your other CX devices is the sysOID 1.3.6.1.4.1.47196.4.1.1.1.308 which our IMC doesn't recognize.

    Our IMC is up to date ( PLAT 7.3 (E0710P04) ) as is our Aruba CX 6200F ( 10.13.1030 ).

    Does someone know why we can't connect SSH and REST to our new switches?

    We'd be very grateful for every suggestion.

    Regards, Stephan



  • 2.  RE: IMC SSH and REST connection to Aruba 6200F not possible

    MVP GURU
    Posted 15 days ago
    Hi! have a look to latest "HPE iMC 7.3 and Aruba OS-CX Switches Configuration Guide (IMC 7.3 E0710P04 Edition)" PDF guide recently updated and available on ASP (HPE Aruba support portal) to check if you followed best practices onboarding ArubaOS-CX based switches.





  • 3.  RE: IMC SSH and REST connection to Aruba 6200F not possible

    Posted 13 days ago

    Hi,

    first, thank you for your reply. But sadly we've tried this guide with the same result :-(

    BUT, yesterday we tried to configure a new switch from scratch and - we don't know why - everything is working fine. The connection between the switch and IMC via SSH and REST had no issue. Very confusing!

    AAANNNDDD then, we've reconnected the first switch with our connection problems. And we were very happy to see, here also everything is working fine....  Withour any changes in our switch config or IMC....

    Currently we are very happy that the problem seems solved. Maybe a device-reboot was the solution? We don't know.

    I will now close this discussion. Thank you for your contribution. 

    Regards, Stephan