Reply
Occasional Contributor I

AP 65 is not booting

Hi,

I have AP 65 and it is not booting , tried to purge it , but it did not solve the problem.
I also tried to give it static IP also not working.

this is what the SOE logs:

Hit to stop autoboot: 0
Loading FLASH image @ 0xbfc40000... not present
Loading FLASH image @ 0xbfc80000...
Verifying checksum...
Booting image...
.......................

Aruba Networks
ArubaOS Version 3.3.1.21 (build 19845 / label #19845)
Built by p4build@bermuda on 2008-11-03 at 17:00:47 PST (gcc version 3.4.3)
BOARD - Mataro
CPU frequency 220.00 MHz
Using 110.000 MHz high precision timer. cycles_per_jiffy=220000
Memory: 27104k/32768k available (1836k kernel code, 5648k reserved, 416k data, 1924k init, 0k highmem)
available.
detected lzma initramfs
initramfs: LZMA lc=3,lp=0,pb=2,dictSize=8388608,origSize=9950720
LZMA initramfs by Ming-Ching Tiew ........................................................................................................................................................wdt: registered with refresh
physmap flash device: 400000 at 1fc00000
Macronix Flash MX29LV320A (Top) (User Locked)
phys_mapped_flash: Found 1 x16 devices at 0x0 in 8-bit bank
Amd/Fujitsu Extended Query Table at 0x0040
number of CFI chips: 1
bond0: Atheros AR2313: 00:0b:86:c1:a9:1c, irq 3
AP xml model 2, num_radios 2 (jiffies 4983)
radio 0: band 1 ant 0 max_ssid 8
radio 1: band 0 ant 0 max_ssid 8
ath_hal: module license 'Proprietary' taints kernel.
ath_hal: 0.9.17.1 (AR5212, AR5312, RF5111, RF5112, RF2413, RF5413)
ath_rate_atheros: Version 2.0.1
Copyright (c) 2001-2004 Atheros Communications, Inc, All Rights Reserved
ath_dfs: Version 2.0.0
Copyright (c) 2005-2006 Atheros Communications, Inc. All Rights Reserved
ath_ahb: 0.9.4.5 (Atheros/multi-bss)
devid=0x57
AR2313_REV2/7

it is stopping here and not continuing the boot,

any ideas please,

regards,
Guru Elite

Re: AP 65 is not booting

Please press enter when you are in the console, so that it can continue.

*Answers and views expressed by me on this forum are my own and not necessarily the position of Aruba Networks or Hewlett Packard Enterprise.*
ArubaOS 8.3 User Guide
InstantOS 8.3 User Guide
Airheads Knowledgebase
Airheads Learning Videos
Occasional Contributor I

Re: AP 65 is not booting

Thanks Joseph,

I tried but it did not work, I tried to delete the flash but did not work also

I tried this command:

apboot>
apboot> flash erase 0xbfc40000 0xbfc5ffff
Erasing.....
apboot>
apboot> flash erase 0xbfc60000 0xbfc6ffff
Erasing....
apboot>
apboot> flash erase bfc80000 bfc81000
Erasing....

do you know if there are different starting and ending memory addresses for this command please?

regards,
Guru Elite

Re: AP 65 is not booting

Please open a case with support. You could have a hardware issue.

*Answers and views expressed by me on this forum are my own and not necessarily the position of Aruba Networks or Hewlett Packard Enterprise.*
ArubaOS 8.3 User Guide
InstantOS 8.3 User Guide
Airheads Knowledgebase
Airheads Learning Videos
Search Airheads
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: