Controllerless Networks

Reply
New Contributor

IAP-205 connection problems

We have about 20 IAP-205 connected to a Aruba wireless instance controller.  Everything has been running great.  Today I added 3 IAP-205.  They lights on power lit and then all other lights come on.  After some time I came back an checked on  status.  Now only PWR (Green solid) ENETO,ENET1 (OFF), 5GHZ (AMBER solid), 2.4GHZ (AMBER solid).  They are not showing on the controller.  No changes have been made to controller.  I added 3 one week ago without problem.  I have only 20 showing on controller.  Thanks for the help.

Guru Elite

Re: IAP-205 connection problems

You should plug in a console cable, login to the AP and type "show log system" to see what the problem could be.


*Answers and views expressed by me on this forum are my own and not necessarily the position of Aruba Networks or Hewlett Packard Enterprise.*
ArubaOS 8.3 User Guide
InstantOS 8.3 User Guide
Airheads Knowledgebase
Airheads Learning Videos
New Contributor

Re: IAP-205 connection problems

If I plug in a console cable, how do I login to the AP.  What steps do I need to do this?  Thanks for information.

Occasional Contributor I

Re: IAP-205 connection problems

After connecting the console cable take a look into the Device manager of your Notebook to determine which COM Port the Console cable got. Then use putty to connect (Serial Line COMX Speed 9600).


tnewton wrote:

If I plug in a console cable, how do I login to the AP.  What steps do I need to do this?  Thanks for information.


 

Search Airheads
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: