Controllerless Networks

Reply
Highlighted
Occasional Contributor II

IAP Facebook Configuration link not showing

Dear all,

 

I've been facing an issue with the Guest Facebook Login configuration on IAP 6.5.4.X.

 

We have a cluster of 207 IAPs and they are reaching internet and resolving DNS queries as shown on the image below:IAP CLI PING URL.png


The thing is that when i create an SSID with the Facebook login, the configuration link that should be present for me to indicate the page settings don't showup, as shown on the capture below:IAP FACEBOOK LOGIN NOT SHOWING.png

 

Do you guys know what could be cause of this?

 

Also i have a question:

How many facebook login based SSIDs can we have on a IAP considering that each SSID will use a different facebook page? I couldn't find that info on User Guide, is there any docs that provide this info?

 

Thank you!

Occasional Contributor II

Re: IAP Facebook Configuration link not showing

Guys, anyone here?

 

Any news about this problem?

New Contributor

Re: IAP Facebook Configuration link not showing

Can you also send screenshot of the previous screens you saw in the SSID create/edit wizard?

Occasional Contributor II

Re: IAP Facebook Configuration link not showing

Hi Kitt, you mean on the VLAN tab?

Occasional Contributor II

Re: IAP Facebook Configuration link not showing

VLAN_TAB-IAP.PNG

If you wanted to see the VLAN tab the configuration here is pretty straightforward but there it is

Occasional Contributor II

Re: IAP Facebook Configuration link not showing

I've gathered some new info about this issue. When i use AP Tech Support Dump and filter it using the word "facebook" the follow output is showed.

 captive-portal facebook
Jun  5 18:28:40  awc[2427]: facebook_init: could not resolve 'graph.facebook.com' 
Jun  5 18:28:40  awc[2427]: facebook_reg_handler, 3363: facebook init failed
Jun  5 18:21:58  cli[2430]: <341101> <WARN> |AP 9c:8c:d8:c6:63:ce@10.0.10.32 cli|  Execute command-captive-portal facebook.
Jun  5 18:24:38  awc[2427]: facebook_init: could not resolve 'graph.facebook.com' 
Jun  5 18:24:38  awc[2427]: facebook_reg_handler, 3363: facebook init failed
Jun  5 18:25:19  awc[2427]: facebook_init: could not resolve 'graph.facebook.com' 
Jun  5 18:25:19  awc[2427]: facebook_reg_handler, 3363: facebook init failed
Jun  5 18:25:59  awc[2427]: facebook_init: could not resolve 'graph.facebook.com' 
Jun  5 18:25:59  awc[2427]: facebook_reg_handler, 3363: facebook init failed
Jun  5 18:26:39  awc[2427]: facebook_init: could not resolve 'graph.facebook.com' 
Jun  5 18:26:39  awc[2427]: facebook_reg_handler, 3363: facebook init failed
Jun  5 18:27:19  awc[2427]: facebook_init: could not resolve 'graph.facebook.com' 
Jun  5 18:27:19  awc[2427]: facebook_reg_handler, 3363: facebook init failed
Jun  5 18:27:59  awc[2427]: facebook_reg_handler, 3363: facebook init failed
Jun  5 18:28:40  awc[2427]: facebook_init: could not resolve 'graph.facebook.com' 
Jun  5 18:28:40  awc[2427]: facebook_reg_handler, 3363: facebook init failed
"Teste FB"    "Teste FB"  0        guest     all   Facebook CP            none            Default VLAN   Enabled  -     Default  Yes
Occasional Contributor I

Re: IAP Facebook Configuration link not showing

I face with same issue, any body have solution for this please help me!!!

Search Airheads
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: