Controllerless Networks

Reply
Highlighted
Occasional Contributor II

Not seeing an IAP connect to device.arubanetworks.com

I'm playing with Activate and  trying to automate conversion of an IAP to a RAP.   I see the IAP boot and query for the NTP pool and then query for device.arubanetworks.com (which resolves).   I don't ever see any connection attempts (looking at the upstream firewall).   I can look at the log on the IAP and see it says something to the affect of "can't make connection to device.arubanetworks.com:443".

Ideas?

Highlighted
Guru Elite

Re: Not seeing an IAP connect to device.arubanetworks.com

What version onf instant is it running?


*Answers and views expressed by me on this forum are my own and not necessarily the position of Aruba Networks or Hewlett Packard Enterprise.*
ArubaOS 8.5 User Guide
InstantOS 8.5 User Guide
Airheads Knowledgebase
Airheads Video Knowledge Base
Remote Access Point Solution Guide
ArubaOS Consolidated Release Notes
ArubaOS 8 ViA VPN Solution Guide
Highlighted
MVP Expert

Re: Not seeing an IAP connect to device.arubanetworks.com

What version of IAP are you using ?

Make sure it is the latest GA version or the latest ER version , there's an issue with a cert if you are running an older version
Thank you

Victor Fabian
Lead Mobility Architect @WEI
AMFX | ACMX | ACDX | ACCX | CWAP | CWDP | CWNA
Highlighted
Frequent Contributor I

Re: Not seeing an IAP connect to device.arubanetworks.com

Hi all,

 

* Cancelled *

Highlighted
Aruba Employee

Re: Not seeing an IAP connect to device.arubanetworks.com

Can you share the output of CLI commands "show log provision" and "show log ap-debug" on this thread?